Όταν η Swiatek ήταν έναν πόντο μακριά από τον αποκλεισμό! (vid)

 
Όταν η Swiatek ήταν έναν πόντο μακριά από τον αποκλεισμό! (vid)
© Nicolas Gouhier / FFT
tn team Σάββατο, 08 Ιουνίου 2024 - 17:50

H Iga Swiatek έκανε... πάρτι σε ακόμα έναν τελικό, ωστόσο 10 μέρες πριν είχε βρεθεί ένα καλό σερβίς μακριά από τον αποκλεισμό!

Συγκεκριμένα, η καλύτερη τενίστρια του κόσμου θα μπορούσε εύκολα να αποκλειστεί από τον 2ο γύρο του Roland Garros φέτος, αφού βρήκε μπροστά της μια φανταστική Naomi Osaka, που είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς με match point στο σερβίς της!

Από τις αρχές του 2ου σετ, όταν και ξεκίνησε την αντεπίθεσή της η Osaka, η Swiatek έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει, μοιάζοντας καταδικασμένη. Δεν τα παράτησε ωστόσο, έμεινε στο ματς μετά από το 0-3, το 1-4 και το 2-5, 0-30 στο 3ο σετ, έσβησε και ένα match point στο σερβίς της Osaka και τελικά εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την πίεση που ένιωσε η Osaka και "έκλεψε" ουσιαστικά τη νίκη, για να μείνει εντός υπεράσπισης.

Το παιχνίδι ήταν πολύ έντονο συναισθηματικά, η Πολωνή ξέσπασε σε κλάματα αργότερα στα αποδυτήρια, ενώ μετά απ' αυτό δεν απειλήθηκε σε κανένα άλλο ματς, φτάνοντας χωρίς πρόβλημα στον 3ο συνεχόμενο τίτλο της στο Παρίσι!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots