Τα κλάματα της Swiatek μετά τη νίκη της επί της Osaka (vid)

 
Τα κλάματα της Swiatek μετά τη νίκη της επί της Osaka (vid)
© Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 30 Μαϊος 2024 - 18:40

Η Iga Swiatek έδωσε μεγάλη μάχη για να εσωτερικεύσει όλα της τα συναισθήματα κατά τη διάρκεια του πολύ δύσκολου αγώνα της με τη Naomi Osaka, στο τέλος κατάφερε να πάρει μια απίστευτη νίκη και μετά το ματς τα άφησε όλα ελεύθερα, πλαντάζοντας στο κλάμα.

Όπως πολύ σωστά αναφέρεται και στη λεζάντα του χρήστη που δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο, το τένις είναι ένα τρελό και σίγουρα αφάνταστα δύσκολο άθλημα.

Η Swiatek, η οποία πολλές φορές τα κάνει όλα να φαίνονται εύκολα και σχεδόν πάντα είναι ψύχραιμη, μετά το τέλος του αγώνα της με την Osaka άφησε ελεύθερα τα συναισθήματά της και πλάνταξε στο κλάμα. Κανείς δεν ξέρει τι ένιωθε εκείνη την ώρα η Πολωνή, που πιθανώς ήταν την ίδια στιγμή χαρούμενη, ανακουφισμένη, αλλά και εξαιρετικά πιεσμένη με το βάρος που φέρει στους ώμους της ως υπερασπίστρια του τίτλου και μεγάλο φαβορί.

Θυμίζουμε πως βρέθηκε πίσω με 2-5, 0-30 στο 3ο σετ και έσωσε ένα match point στο σερβίς της Osaka στο 3-5, πριν ανατρέψει την κατάσταση και "αποδράσει" νικήτρια από το Philippe Chatrier, στο παιχνίδι του τουρνουά μέχρι στιγμής. Αυτή ήταν η 13η διαδοχική νίκη της στο tour, η 16η διαδοχική στα γήπεδα του Roland Garros και η 27η στα 28 τελευταία παιχνίδια της στο Παρίσι!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots