WTA
Διατηρήθηκε στο Νο.23 η Σάκκαρη

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Jimmie48 Photography
tennisnews team Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 - 19:20

Η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο.23 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά το πέρας της πρώτης αγωνιστικής εβδομάδας του 2020.

Η Σάκκαρη διατήρησε τη θέση της, στο Νο.23 της κατάταξης της WTA, μετά και την πρώτη εβδομάδα της στο 2020, στην οποία είχε δύσκολη αποστολή και παρά την καλή της εμφάνιση δεν απέφυγε την ήττα από τη Naomi Osaka στο Μπρίσμπεϊν.

Σταθερή έμεινε και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία βρίσκεται στο Νο.265 του κόσμου, ενώ στην 3η θέση της χώρας μας είναι η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία είναι στο Νο.305 της παγκόσμιας κατάταξης. Στο Νο.801 βρίσκεται η Ελένη Κορδολαίμη, ενώ στην κατάταξη βρίσκονται ακόμα οι Σαπφώ Σακελλαρίδη, Ελένη Μτσεντλίτζε, Γαλάτεια Μεσοχωρίτου και Άννα Αρκαδιανού.

Οι Ελληνίδες στην παγκόσμια κατάταξη της WTA:

Στις πρώτες θέσεις της κατάταξης δεν είχαμε πολλές αλλαγές. Η Ashleigh Barty είναι πάντα πρώτη, έχοντας σημαντική διαφορά από την Karolina Pliskova, που είναι στο Νο.2, και από τη Naomi Osaka, που είναι στο Νο.3. Στο Νο.4 είναι η Simona Halep και την κορυφαία 5άδα συμπληρώνει η Elina Svitolina.

H Belinda Bencic κέρδισε μια θέση και βρίσκεται στο Νο.7, ρίχνοντας στο Νο.8 την Petra Kvitova, ενώ η Serena Williams, η οποία κέρδισε τον πρώτο της τίτλο μετά από 3 χρόνια, κέρδισε μια θέση και ανέβηκε στο Νο.9, για να αφήσει στο Νο.10 την Kiki Bertens.

Η παγκόσμια κατάταξη της WTA

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots