WTA
Αγία Πετρούπολη: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Getty Images / Ideal Image
tennisnews team Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 - 5:51

Ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση του St. Petersburg Ladies' Trophy θα διεκδικήσει σήμερα η Μαρία Σάκκαρη, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα μπει στη Sibur Arena περίπου στις 13:30 το μεσημέρι, για τον δύσκολο αγώνα της με την Belinda Bencic, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.5 στην παγκόσμια κατάταξη. Αυτός θα είναι ο πρώτος της προημιτελικός για το 2020, ενώ θα αντιμετωπίσει την Ελβετίδα για 2η φορά στην καριέρα της, μετά από το παιχνίδι που είχαν δώσει εκτός WTA Tour στο Περθ για το Hopman Cup τον περσινό Ιανουάριο. Τότε, η Μαρία είχε πάρει τη νίκη με 6-3, 6-4.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα ανοίξει η προερχόμενη από τα προκριματικά, Oceane Dodin, που θα επιχειρήσει να κάνει ακόμα μια μεγάλη νίκη στο τουρνουά, απέναντι στην Elena Rybakina, No.8 στο ταμπλό, στις 12:00 ώρα Ελλάδας.

Μετά τον αγώνα της Σάκκαρη, η 18χρονη Anastasia Potapova, επίσης qualifier, θα αντιμετωπίσει την Kiki Bertens, No.2 στο ταμπλό, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι χρονικά, η Petra Kvitova, No.3 στο ταμπλο θα αναμετρηθεί με την Ekaterina Alexandrova.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής:

Sibur Arena:
12:00 Oceane Dodin v. Elena Rybakina
13:30 Belinda Bencic v. Maria Sakkari
15:30 Anastasia Potapova v. Kiki Bertens
17:30 Ekaterina Alexandrova v. Petra Kvitova

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots