WTA
Με Sabalenka η Σάκκαρη στο Ντουμπάι

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη
tennisnews team Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 - 16:02

Μια πολύ δυνατή παίκτρια περιμένει τη Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο Dubai Tennis Championships. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Μετά τη γεμάτη εβδομάδα που είχε στην Αγία Πετρούπολη, η Μαρία Σάκκαρη θα πρέπει πολύ γρήγορα να ταξιδέψει στο Ντουμπάι και να προετοιμαστεί για έναν πολύ δύσκολο αγώνα, καθώς στον 1ο γύρο του Dubai Tennis Championships θα αντιμετωπίσει το Νο.7 του ταμπλό, Aryna Sabalenka.

Άλλες δυο φορές έχουν αναμετρηθεί οι δυο παίκτριες, που μοιράζονται τις νίκες. Η Σάκκαρη είχε κερδίσει στην πρώτη τους συνάντηση, πέρσι στον 3ο γύρο του Western & Southern Open στο Σινσινάτι, ενώ η Λευκορωσίδα είχε πάρει τη ρεβάνς στο round robin του WTA Elite Trophy στo Zhuhai, όπου είχε αναδειχθεί και πρωταθλήτρια.

Η νικήτρια της αναμέτρησης, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο μια από τις Elise Mertens και Qiang Wang, σε ένα ακόμα πολύ δυνατό ζευγάρι παικτριών που θα αναμετρηθούν στον 1ο γύρο. Στα προημιτελικά αυτό το κομμάτι του ταμπλό διασταυρώνεται με την κορυφαία του ταμπλό, Simona Halep, και στα ημιτελικά με τις Elina Svitolina και Kiki Bertens, που αμφότερες θα έχουν πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στον 1ο γύρο.

Η Svitolina θα αντιμετωπίσει τη φορμαρισμένη Garbine Muguruza, που προέρχεται από την πορεία της μέχρι τον τελικό του Australian Open και είναι η πιο φορμαρισμένη unseeded παίκτρια στο ταμπλό. Η Bertens θα αντιμετωπίσει την Kim Clijsters, στον πρώτο επαγγελματικό αγώνα της σπουδαίας Βελγίδας τενίστριας μετά από 8 σχεδόν χρόνια!

Ζευγάρια 1ου γύρου:
Maria Sakkari v Aryna Sabalenka [7]
[3] Elina Svitolina v Garbine Muguruza
Marketa Vondrousova v Anastasija Sevastova
Kim Clijsters v Kiki Bertens [6]
Anastasia Pavlyuchenkova v Belinda Bencic [4] 
[5] Sofia Kenin v Elena Rybakina 

Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Simona Halep v Aryna Sabalenka [7]
[3] Elina Svitolina v Kiki Bertens [6]
[8] Petra Martic v Belinda Bencic [4]
[5] Sofia Kenin v Karolina Pliskova [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Dubai Tennis Championships

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots