WTA
Σάκκαρη: "Χρειάζεται κι άλλη δουλειά"

 
Σάκκαρη: "Χρειάζεται κι άλλη δουλειά"
Σάκκαρη: "Χρειάζεται κι άλλη δουλειά"
tennisnews team Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 - 23:17

Η Μαρία Σάκκαρη δεν έκρυψε πως το Top 20 ήταν ένας στόχος που έγινε πραγματικότητα, όχι όμως ο απόλυτος στόχος της, γι' αυτό και θέλει να δουλέψει περισσότερο και να καταφέρει περισσότερα.

"Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να είμαι στις 20 καλύτερες παίκτριες του κόσμου. Αλλά δεν θέλω να σταματήσω εδώ. Μπορώ να δω τον εαυτό μου πολύ ψηλότερα και γι' αυτό θα δουλέψω. Είναι ένας καλός στόχος, αλλά χρειάζεται να δουλέψω περισσότερο", δήλωσε η Σάκκαρη μετά τη σημερινή της νίκη επί της Julia Goerges, στο ντεμπούτο της στη Ντόχα.

"Είναι μια εκπληκτική παίκτρια", είπε η Μαρία, αναφερόμενη στη Γερμανίδα. "Έχει μεγάλο σερβίς και μεγάλο παιχνίδι. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική απέναντί της και να παίξεις καλό τένις για να την κερδίσεις.

Πιστεύω πως ο Tom (Hill) και εγώ είχαμε πολύ καλό πλάνο, επειδή τις 3 τελευταίες φορές που την αντιμετώπισα είχα χάσει, προφανώς. Οπότε έπρεπε να είμαι ξεκάθαρη στο τι θα έκανα στο γήπεδο και απ' ότι φάνηκε λειτούργησε τέλεια."

Στον 2ο γύρο του Qatar Total Open, η Μαρία θα αντιμετωπίσει την Tereza Martincova, σε έναν αγώνα που θα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά χρειάζεται και πολύ προσοχή, αφού η Τσέχα έχει δώσει περισσότερους αγώνες στη Ντόχα, ξεκινώντας την πορεία της από το ταμπλό των προκριματικών.

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots