WTA
Δωρίζει εξοπλισμό στα νοσοκομεία η Halep (vid)

 
Δωρίζει εξοπλισμό στα νοσοκομεία η Halep (vid)
Δωρίζει εξοπλισμό στα νοσοκομεία η Halep (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 - 6:19

Μια πολύ σημαντική και όμορφη κίνηση πραγματοποίησε η Simona Halep, η οποία θέλοντας να στηρίξει την ηρωική προσπάθεια των γιατρών και νοσηλευτών για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, αποφάσισε να δωρίσει χρήματα για ιατρικό εξοπλισμό στη Ρουμανία.

Σε ένα μήνυμα που δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook, η 28χρονη Ρουμάνα τενίστρια εξηγεί πως θέλει μ' αυτή την κίνηση να βοηθήσει τα νοσοκομεία στο Βουκουρέστι και στην Κωνστάντζα, καθώς και να παρακινήσει κι άλλους ανθρώπους να κάνουν δωρεές.

"Δυστυχώς, όλοι περνάμε μια δύσκολη περίοδο, με μια δοκιμασία που δύσκολα μπορούσαμε να φανταστούμε λίγους μήνες πριν. Από την άλλη μεριά, είναι μια τέλεια ευκαιρία για να δείξουμε υπευθυνότητα και υποστήριξη για τις ζωές μας και τις ζωές των γύρω μας. Όσο είμαστε σπίτι, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν τεράστιες προσπάθειες για να θεραπεύσουν και να σώσουν κάθε ζωή που μπορούν, εκθέτοντας τους εαυτούς τους στον κίνδυνο για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Ας ακολουθήσουμε αυστηρά τις οδηγίες που μας δίνονται από τις αρχές και ας συνεισφέρουμε, ο καθένας από εμάς, για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα που δραματικά επηρεάζει τις ζωές μας. Αποφάσισα να δωρίσω μερικά χρήματα για να αγοραστεί απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός στο Βουκουρέστι και στην Κωνστάντζα. Ενθαρρύνω εκείνους που μπορούν, να συνεισφέρουν για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να σταματήσουμε τον ιό. Εντωμεταξύ, ας προσέχουμε τους εαυτούς μας, να είμαστε υπεύθυνοι και αισιόδοξοι", είπε η Halep στο μήνυμά της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots