WTA
"Θα παίξουμε ξανά τένις φέτος;"

 
"Θα παίξουμε ξανά τένις φέτος;"
"Θα παίξουμε ξανά τένις φέτος;"
tennisnews team Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 - 6:07

H πανδημία του κορωνοϊού έφερε μια ανεξέλεγκτη κρίση σε όλους του τομείς και κάθε μέρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά, με τη Yanina Wickmayer, άλλοτε Νο.12 στην παγκόσμια κατάταξη, να μην μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά ούτε αν θα παίξει ξανά τένις φέτος.

Κάθε μέρα τα δεδομένα αλλάζουν και η έξαρση του κορωνοϊού στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζεται. Η ATP και η WTA επέκτειναν την αναστολή του tour έως και τις 7 Ιουνίου, φτάνοντας συνολικά τους 3 μήνες τουλάχιστον χωρίς δράση.

H Wickmayer, η οποία έχει φτάσει έως το Νο.12 του κόσμου αλλά τώρα είναι εκτός του Top 100, έθεσε μερικά ερωτήματα που απ' ότι φαίνεται θα παραμείνουν αναπάντητα για αρκετές εβδομάδες ακόμα.

"Όλοι μας αυτή τη στιγμή πρέπει να διαχειριστούμε το χρόνο μας σωστά. Άσκηση, αποθεραπεία και πάνω απ' όλα να μη ρισκάρουμε την υγεία μας ή την υγεία των γύρω μας. Τώρα το τένις έχει σταματήσει και η κατάσταση είναι πολύ περίεργη. Σε τι επιφάνειες πρέπει να προπονηθούμε; Χώμα, γρασίδι ή σκληρές; Θα παίξουμε ξανά φέτος; Επίσης υπάρχουν παίκτες αυτή την περίοδο που δε θα κερδίσουν καθόλου χρήματα, όπως και γω. Η Κατάσταση είναι περίπλοκη", δήλωσε η Wickmayer στο dhnet.be του Βελγίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots