WTA
Tom Hill: "Η συνεργασία μου με τη Μαρία δεν κινδυνεύει"

 
Tom Hill: "Η συνεργασία μου με τη Μαρία δεν κινδυνεύει"
Tom Hill: "Η συνεργασία μου με τη Μαρία δεν κινδυνεύει"
tennisnews team Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 - 14:39

Ο προπονητής της Μαρίας Σάκκαρη, Tom Hill εξήγησε πως η κρίση του COVID-19 θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα και στους προπονητές, καθησυχάζοντας πως η σχέση και η συνεργασία του με τη Μαρία δεν θα επηρεαστεί από την κρίση.

Η περίοδος καραντίνας, εκτός απ' ότι έχει απομακρύνει τους παίκτες από τα γήπεδα, έχει "παγώσει" και τις σχέσεις αρκετών προπονητών με τους παίκτες τους, που δεν γνωρίζουν ποιο θα είναι το μέλλον τους.

Όσον αφορά τον Tom Hill, που έθιξε το ζήτημα σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, η καραντίνα τον βρίσκει στο σπίτι του στο Μπέρμιγχαμ, ενώ η Σάκκαρη είναι στη χώρα μας με την οικογένειά της.

"Θα έλεγα πως οι περισσότεροι προπονητές δεν πληρώνονται αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως πολλοί απ' αυτούς θα σταματήσουν να δουλεύουν με τους παίκτες που δουλεύουν και αυτό πιστεύω πως θα έχει να κάνει με τα χρήματα για να είμαι ειλικρινής" είπε ο Hill, σύμφωνα με το thenational.ae.

"Αυτό δεν θα συμβεί με εμένα και με τη Mαρία, αλλά νομίζω πως είναι ένα φαινόμενο που θα κάνει την εμφάνισή του τους επόμενους μήνες", πρόσθεσε ο Βρετανός τεχνικός, ο οποίος έχει καταπληκτική χημεία με την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots