WTA
Πώς είναι να αντιμετωπίζεις έναν καλό σου φίλο σε τουρνουά;

 
Πώς είναι να αντιμετωπίζεις έναν καλό σου φίλο σε τουρνουά;
Πώς είναι να αντιμετωπίζεις έναν καλό σου φίλο σε τουρνουά;
tennisnews team Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 - 15:13

Αναρωτηθήκατε ποτέ, τι σκέφτονται και τι νιώθουν οι παίκτες όταν αντιμετωπίζουν σε ένα μεγάλο τουρνουά κάποιον καλό τους φίλο; Η Donna Vekic δίνει τη δική της οπτική, μιλώντας για μια απ' τις καλύτερες φίλες της στο tour, τη Μαρία Σάκκαρη.

"Η Μαρία είναι μια από τις καλύτερες φίλες μου και ποτέ δεν είναι εύκολο να την αντιμετωπίζω, κάτι που έκανα και πρόσφατα. Είναι φριχτό! Και οι δυο θέλουμε τη νίκη και έχουμε αυτή τη φιλία. Το χειρότερο είναι πως γνωρίζει κάθε κίνηση που θα κάνω. Και γω ξέρω τι σκέφτεται την κάθε στιγμή, όπως και εκείνη. Είναι πολύ ασυνήθιστο. Όλη την ώρα σκέφτομαι πως θέλω απλά να τελειώσει αυτός ο αγώνας. Δεν σκέφτομαι τόσο τη φιλία μας κατά τη διάρκεια του αγώνα, επειδή ξέρω πως αυτή θα την έχουμε για πάντα. Επίσης κάνουμε αυτό που η νικήτρια πληρώνει το φαγητό μετά", είπε η Vekic, σε μια συνέντευξη που έδωσε στο behindtheracquet.com.

Vekic και Σάκκαρη έχουν αναμετρηθεί 6 φορές συνολικά, με την Κροάτισσα να έχει τις περισσότερες νίκες (4-2). Σε main draw αναμετρήσεις του WTA Tour έχουν βρεθεί 4 φορές (3-1).

Στην ίδια συνέντευξη, η 23χρονη Vekic έδωσε και μια συμβουλή προς τη νέα γενιά: "Η καλύτερη συμβουλή μου είναι να βρίσκεις θετικότητα. Μην το σκέφτεσαι υπερβολικά πολύ και προσπάθησε να δεις τη μεγάλη εικόνα. Να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα, επειδή ακόμα και τώρα πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται το τώρα και αυτό δεν σε βοηθάει να παίξεις καλύτερα. Είναι δύσκολο και χρειάζεται μια καλή ομάδα γύρω σου για να σε βοηθήσει. Δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας, γι' αυτό και το τένις είναι τόσο δύσκολο."

Φωτογραφία: Jimmie48 Photography

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots