WTA
Νέα νίκη για την Osaka (vids)

 
Naomi Osaka
Naomi Osaka © Jimmie48/WTA
tn team Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - 9:45

H Naomi Osaka έκανε μια ακόμα καλή εμφάνιση μετά το comeback της, για να κερδίσει με 2-0 σετ την Elisabetta Cocciaretto στο Μαϊάμι. Η Donna Vekic απέκλεισε την Karolina Pliskova, ενώ εκτός έμεινε η Sofia Kenin.

Η Osaka επικράτησε της Cocciaretto με 6-3, 6-4 σε 78 μόλις λεπτά, για να κλείσει έναν πολύ δυνατό αγώνα με την Elina Svitolina, που επίσης επέστρεψε στο tour αφού έγινε μητέρα.

Η Osaka δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break point σε ολόκληρο το παιχνίδι και κυριάρχησε κατά κράτος στο court. Στο 1ο σετ προηγήθηκε με 3-0 και είχε ευκαιρίες για να κάνει και το double break. Στο 2ο σετ έκανε το break στο 5ο game για το 3-2 και έκτοτε διατήρησε με ασφάλεια το προβάδισμά της, για να φτάσει στη νίκη με ακόμα ένα εύκολο κράτημα σερβίς στο 10ο game.

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η προερχόμενη από τα προκριματικά, Katie Volynets, που απέκλεισε την Sofia Kenin με 6-2, 4-6, 6-3 και μπήκε στον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Jasmine Paolini.

Η Donna Vekic κέρδισε σε ένα από τα δυνατότερα ματς του 1ου γύρου την Karolina Pliskova με 6-4, 2-6, 6-2 και θα αντιμετωπίσει την Ekaterina Alexandrova.

Τέλος, η Sloane Stephens κέρδισε ανήμερα των 31ων γενεθλίων της την Angelique Kerber με 6-2, 6-3 και θα είναι η αντίπαλος της Sorana Cirstea στον 2ο γύρο, ενώ η Camila Giorgi κέρδισε την Magdalena Frech με 6-4, 6-2 και θα είναι η πρώτη αντίπαλος της Iga Swiatek στο τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots