WTA
Ανακοίνωσε δυο νέα τουρνουά η WTA

 
Ανακοίνωσε δυο νέα τουρνουά η WTA
Ανακοίνωσε δυο νέα τουρνουά η WTA
tennisnews team Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 - 9:12

Η WTA, η οποία έχει παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο για το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, ανακοίνωσε δυο νέα τουρνουά για την εβδομάδα 10-16 Αυγούστου, στην Πράγα και στο Λέξινγκτον. 

Εδώ και λίγες εβδομάδες η WTA ανακοίνωσε την επιστροφή της από τις 3 Αυγούστου, σε λιγότερο δηλαδή από 4 εβδομάδες, με το χωμάτινο τουρνουά του Παλέρμου στην Ιταλία. Σε αντίθεση επίσης με την ΑΤΡ, έβγαλε στη δημοσιότητα ένα ολοκληρωμένο πλάνο για το υπόλοιπο της χρονιάς. Η ΑΤΡ αντίθετα έχει ανακοινώσει το πρόγραμμα μόνο για τους πρώτους δυο μήνες μετά την επανέναρξη του tour, έως και το Roland Garros.

Την Πέμπτη, η WTA ανακοίνωσε δυο τουρνουά για τη δεύτερη εβδομάδα της επανέναρξης του tour, δηλαδή από τις 10 έως τις 16 Αυγούστου, που θα φιλοξενηθούν στην Πράγα της Τσεχίας και στο Λέξινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών.

"Όσο το WTA Tour σχεδιάζει την επιστροφή του στο 2020, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που μπορούμε να παρέχουμε περισσότερες εναλλακτικές ευκαιρίες για τις αθλήτριές μας ώστε να αγωνιστούν", δήλωσε ο πρόεδρος της WTA, Steve Simon.

Θυμίζουμε πως η Μαρία Σάκκαρη, όπως δήλωσε αποκλειστικά στο tennisnews.gr, έχει προγραμματίσει την επιστροφή της από τις αρχές του Αυγούστου στο Παλέρμο, ενώ θα αγωνιστεί και στην Πράγα την επόμενη εβδομάδα.

Μπορείτε να δείτε εδώ το πρόγραμμα της WTA για το υπόλοιπο του 2020

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots