WTA
Σάκκαρη: "Θέλω να πάω στο US Open"

 
Σάκκαρη: "Θέλω να πάω στο US Open"
Σάκκαρη: "Θέλω να πάω στο US Open"
tennisnews team Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 - 16:01

Το tennisnews.gr επικοινώνησε με τη Μαρία Σάκκαρη, που μας αποκάλυψε τα πλάνα της για την επανέναρξη του WTA Tour.

Όπως μας ενημέρωσε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, θέλει να αγωνιστεί στο US Open και αν γίνει θα είναι εκεί, αλλά θα περιμένει να δει την τελική απόφαση των διοργανωτών, καθώς το τουρνουά παραμένει στον "αέρα" όσο η πανδημία παραμένει σε έξαρση.

"Το αρχικό πλάνο ήταν να πάω, με τους αρχικούς κανονισμούς. Ακόμα θέλω να πάω να παίξω, αλλά εξαρτάται από το τι απόφαση θα πάρουν με όλα αυτά που γίνονται εκεί. Αλλά ναι, αν γίνει, θα πάω" είπε αποκλειστικά στο tennisnews.gr η 24χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Αυτές τις ημέρες η Μαρία προετοιμάζεται στο ΤΑΤΟΪ Club, μαζί με τον προπονητή της Tom Hill, ενώ γυμνάζεται επίσης στο ΟΑΚΑ με τον γυμναστή της, Γιώργο Παναγιοτόπουλο.

Την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στο Μονακό, για να συνεχίσει εκεί την προετοιμασία της. Θα επιστρέψει στην Ελλάδα την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και θα γιορτάσει εδώ τα γενέθλιά της (25/07), ενώ θα ξεκινήσει άμεσα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά την επανέναρξη του tour, καθώς θα αγωνιστεί τις πρώτες δυο εβδομάδες, στα χωμάτινα τουρνουά του Παλέρμου (3-9 Αυγούστου) και της Πράγας (10-16 Αυγούστου). 

"Θα παίξω σίγουρα στο Παλέρμο και στην Πράγα. Την άλλη εβδομάδα θα πάω στο Μονακό για προπόνηση και θα ξαναγυρίσω για να γιορτάσω στην Αθήνα τα 25α γενέθλιά μου", μας είπε συγκεκριμένα η Μαρία, η οποία βρίσκεται στο Νο.20 της παγκόσμιας κατάταξης.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots