WTA
Πρώτος WTA τίτλος για την Brady (vid)

 
Πρώτος WTA τίτλος για την Brady (vid)
Πρώτος WTA τίτλος για την Brady (vid)
tennisnews team Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020 - 23:04

Η Jennifer Brady ολοκλήρωσε την απίθανη εβδομάδα της στο Λέξινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών με μια καθαρή νικη επί της Jill Teichmann και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας της στο WTA Tour.

Ιδανική επιστροφή στην αγωνιστική δράση πραγματοποίησε η Jennifer Brady, η οποία επιβλήθηκε της Jill Teichmann με 6-3, 6-4 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Top Seed Open του Λέξινγκτον στο Κεντάκι.

Η Brady είχε μια σπουδαία εβδομάδα και δεν έχασε ούτε ένα σετ σε 5 αναμετρήσεις. Στον 1ο γύρο είχε κερδίσει τη Heather Watson με 6-2, 6-1, ενώ στον 2ο γύρο απέκλεισε το Νο.6 του ταμπλό, Magda Linette, με 6-2, 6-3. Στα προημιτελικά κέρδισε την Marie Bouzkova με 6-1, 6-2, ενώ στα ημιτελικά επιβλήθηκε της Coco Gauff με 6-2, 6-4.

Στον σημερινό τελικό η Teichmann έσωσε τα 4 break point του ματς, ένα στο 4ο game (2-2) και ακόμα 3 στο 6ο game (3-3). Στο 7ο game ηταν η σειρά της Αμερικανίδας να βγει από μια πολύ δύσκολη θέση, σβήνοντας 4 break point για να υπερασπιστεί το σερβίς της και να περάσει μπροστά με 4-3.

Ήταν ένα πολύ κομβικό σημείο, καθώς στο αμέσως επόμενο game η Brady έκανε το μοναδικό break του σετ και αργότερα σέρβιρε επιτυχημένα για το 6-3. Έχοντας πια και το momentum με το μέρος της, η Brady άνοιξε το 2ο σετ με ένα break για το 2-0 και δεν κοίταξε πίσω της, κρατώντας όλα τα service games της έως το τέλος του αγώνα χωρίς να απειληθεί καθόλου.

Αύριο η Brady θα κερδίσει 9 θέσεις και θα σκαρφαλώσει στο Νο.40 της παγκόσμιας κατάταξης, βελτιώνοντας το career high της κατά 5 θέσεις. 9 θέσεις θα κερδίσει και η 23χρονη Teichmann από την Ελβετία, που επίσης έκανε ένα πολύ καλό τουρνουά και θα βρεθεί στο Νο.54 του κόσμου τη Δευτέρα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots