WTA
Πέρασε η Swiatek, "ζωντανή" η Rybakina (vids)

 
Iga Swiatek
Iga Swiatek © Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 - 23:55

Η Iga Swiatek ξεπέρασε το δύσκολο εμπόδιο της Karolina Pliskova στην πρεμιέρα της στο Μόντρεαλ, ενώ με νίκη ξεκίνησε και η Elena Rybakina, που πέρασε πολύ δύσκολα απέναντι στην Jennifer Brady.

Η Swiatek βρήκε αντίσταση μόνο στο 1ο σετ, πριν καταφέρει να υποτάξει την Pliskova με 7-6 (6), 6-2 και να πάρει σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Omnium Banque Nationale στο Μόντρεαλ.

Η κορυφαία του κόσμου θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την Karolina Muchova, για μια θέση στα προημιτελικά. Η Muchova απέκλεισε τη Sorana Cirstea με 7-5, 6-4.

Στον 3ο γύρο προκρίθηκαν τα περισσότερα φαβορί, με την Elena Rybakina να χρειάζεται σχεδόν 3 ώρες, αλλά να ξεπερνά τελικά το εμπόδιο της Jennifer Brady με 6-7 (3), 7-6 (5), 6-3.

Η φιναλίστ του Australian Open θα αντιμετωπίσει αύριο την Sloane Stephens, που πέρασε με walkover στον 3ο γύρο, μετά και την απόσυρση της Victoria Azarenka.

Συνεχίζει το νικηφόρο της σερί η πρωταθλήτρια της Ουάσινγκτον, Coco Gauff, που κέρδισε καθαρά την Katie Boulter με 6-2, 6-2 και θα περιμένει την αναμέτρηση της Marketa Vondrousova με την Caroline Wozniacki.

Τέλος, στη 16άδα μπήκε και η Jessica Pegula, που επικράτησε της Yulia Putintseva με 6-4, 6-4 και θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια την Jasmine Paolini, που πέρασε με walkover την τραυματία Madison Keys.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots