WTA
Απίστευτο: Δεν θα γίνει ο τελικός του Grampians Trophy!

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη
tn team Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2021 - 11:15

Όπως ανακοινώθηκε από τη WTA, δεν θα γίνει ο τελικός του Grampians Trophy, τουρνουά στο οποίο αγωνίζεται και η Μαρία Σάκκαρη, έχοντας προκριθεί ήδη στα ημιτελικά!

Εξαιτίας του προγράμματος που πήγε μια μέρα πίσω μετά και τα συμβάντα της Τετάρτης, αλλά και του Australian Open που ξεκινάει τη Δευτέρα, αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί ο τελικός του Grampians Trophy.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα τουρνουά, που είχαν τη δυνατότητα να πάνε μια μέρα πίσω και να ολοκληρωθούν την Κυριακή, το Grampians Trophy, που ξεκίνησε λίγο αργότερα και δημιουργήθηκε μόνο για τις παίκτριες που έκαναν αυστηρή καραντίνα στη Μελβούρνη, δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο καθώς θα ολοκληρωνόταν Κυριακή υπό κανονικές συνθήκες.

Μια επιλογή ήταν οι διπλοί αγώνες, δηλαδή είτε να γίνουν σήμερα (που έγιναν οι προημιτελικοί) οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί, είτε να γίνουν αύριο (που θα γίνουν οι ημιτελικοί) οι ημιτελικοί και ο τελικός. Ανταυτού, για να μην επιβαρυνθούν κάποιες παίκτριες σωματικά αμέσως πριν την έναρξη του πρώτου Grand Slam της χρονιάς, η διοργάνωση πήρε μια απόφαση που δεν βλέπουμε και τόσο συχνά, ανακοινώνοντας πως δεν θα υπάρξει τελικός, μια μέρα πριν τα ημιτελικά!

Το πρωί της Κυριακής (ώρα Μελβούρνης), η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Anett Kontaveit και η Jennifer Brady την Ann Li, για τα ημιτελικά του Grampians Trophy. Οι δυο νικήτριες θα πάρουν τα ίδια χρηματικά έπαθλα και πόντους, που θα είναι αυτά που αντιστοιχούν στη 2η θέση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots