WTA
Νέο πισωγύρισμα για τη Halep - ελπίζει να προλάβει το Wimbledon (vid)

 
Simona Halep
Simona Halep © Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 - 16:34

H Simona Halep απέσυρε τη συμμετοχή της και από το Bad Homburg της Γερμανίας, αλλά διατηρεί ακόμα ελπίδες να αγωνιστεί στο Wimbledon την επόμενη εβδομάδα.

Η Ρουμάνα τενίστρια, πρωταθλήτρια στο Wimbledon το 2019, δεν έχει αναρρώσει ακόμα από τον τραυματισμό της στη γάμπα, που την ταλαιπωρεί από τον Μάιο στη Ρώμη. Έχασε το αγαπημένο της Roland Garros και έχασε και τις δυο πρώτες εβδομάδες της σεζόν του γρασιδιού, αφού σήμερα αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή της και από το Bad Homburg Open, που θα γίνει στην ομώνυμη πόλη της Γερμανίας την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν έχει παρατήσει όμως ακόμα τον μεγάλο της στόχο, που είναι να αγωνιστεί στο Wimbledon, το οποίο αρχίζει την άλλη Δευτέρα, δηλαδή σε 9 μέρες. Γι' αυτό και βρίσκεται σε έναν αγώνα δρόμου με την προετοιμασία στο χορτάρι.

"Θα συνεχίσω να προπονούμαι, γιατί στ' αλήθεια θέλω να παίξω στο Wimbledon. Αλλά για την ώρα, πρέπει να φροντίσω το σώμα μου και να δω πως θα πάει η ανάρρωση", είπε η Halep σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots