WTA
1η νίκη από τον Μάιο για τη Halep (vid)

 
Simona Halep
Simona Halep © Western & Southern Open
tn team Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 - 22:12

H Simona Halep πραγματοποίησε νικηφόρα επιστροφή στη δράση, κερδίζοντας τη Magda Linette με 2-1 σετ σε μια δύσκολη πρεμιέρα στο Σινσινάτι και πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη από τον Μάιο.

H Simona Halep, η οποία έχει παίξει 3 φορές στον τελικό του Western & Southern Open αλλά δεν έχει κερδίσει ποτέ τον τίτλο, πραγματοποίησε νικηφόρα επιστροφή στο tour, επικρατώντας της Magda Linette με 6-4, 3-6, 6-0, έπειτα από 2 ώρες και 10 λεπτά αγώνα.

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας της Ρουμάνας πρωταθλήτριας, που έχει πέσει στο Νο.13 της παγκόσμιας κατάταξης, από τα μέσα Μαΐου, όταν είχε εγκαταλείψει την αναμέτρησή της με την Angelique Kerber στον 2ο γύρο της Ρώμης, εξαιτίας του τραυματισμού της στην γάμπα. Οι τελευταίες της νίκες ήταν στις αρχές του Μαΐου στη Μαδρίτη.

Δεν είχε εύκολη αποστολή σήμερα απέναντι στη Linette, σε μια αναμέτρηση που διακόπηκε κιόλας στα μισά της εξαιτίας της βροχής. Όταν πάντως η Πολωνή έστειλε το παιχνίδι σε 3ο σετ, η αντίδραση της Halep ήταν εξαιρετική και δεν έχασε κανένα game στο αποφασιστικό σετ, για να φτάσει εμφατικά στην πρόκριση.

Στον 2ο γύρο του Western & Southern Open, η φιναλίστ του 2015, του 2017 και του 2018, θα αντιμετωπίσει είτε την Camila Giorgi, πρωταθλήτρια την προηγούμενη εβδομάδα στο 1000άρι του Καναδά στο Μόντρεαλ, είτε την Jessica Pegula, ημιφιναλίστ στην ίδια διοργάνωση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots