WTA
Νέο ρεκόρ για Σάκκαρη: Μπαίνει 8άδα στην παγκόσμια κατάταξη

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Jimmie48 / WTA
tn team Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 - 9:19

Παρά την ήττα της στο Indian Wells, η Μαρία Σάκκαρη αναμένεται να κάνει νέο ρεκόρ στην παγκόσμια κατάταξη και να βρεθεί τουλάχιστον στο Νο.8 την επόμενη εβδομάδα.

Μπορεί το Indian Wells να μην κύλησε όπως ήθελε η Μαρία Σάκκαρη και να ολοκληρώθηκε άδοξα στον 2ο γύρο, όμως θα έχει και αυτή την εβδομάδα κέρδος στην παγκόσμια κατάταξη η Ελληνίδα τενίστρια.

Με τη μεγάλη απώλεια βαθμών των Iga Swiatek και Sofia Kenin από το περσινό Roland Garros, που είχε γίνει τέτοια εποχή πέρσι, η Σάκκαρη έχει εξασφαλίσει ήδη την είσοδό της στο Top 8 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει καλές πιθανότητες να βρεθεί ακόμα και στο Νο.7, την επόμενη εβδομάδα (Δευτέρα 18/10)!

Συγκεκριμένα, η 26χρονη Ελληνίδα θα είναι σίγουρα στο Νο.8 του κόσμου καταφέρνοντας να διατηρηθεί μπροστά από τις Belinda Bencic, Petra Kvitova και Naomi Osaka, αλλά και να ξεπεράσει τη Sofia Kenin.

Από εκει και πέρα, μπορεί να βρεθεί ακόμα και στο Νο.7 του κόσμου, αν δεν κατακτήσει τον τίτλο στο Indian Wells καμία εκ των Anastasia Pavlyuchenkova, Iga Swiatek και Ons Jabeur. Οι τρεις αυτές παίκτριες είναι οι μόνες που μπορούν να στερήσουν την 7η θέση από τη Μαρία, αλλά και για τις τρεις ο μόνος τρόπος να το κάνουν θα είναι να φτάσους ως το τρόπαιο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots