WTA
H Hsieh εμφανίστηκε ως... δράκος, μετά τον αγώνα της! (vids)

 
Elise Mertens & Su-wei Hsieh
Elise Mertens & Su-wei Hsieh Φωτογραφία: Twitter (@elise_mertens)
tn team Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 - 14:14

H Su-wei Hsieh έδειξε για μια ακόμα φορά πόσο ακομπλεξάριστη και διασκεδαστική είναι, κάνοντας παράλληλα ένα ιδιαίτερο δώρο γενεθλίων!

Μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση πραγματοποίησε η Su-wei Hsieh στην on-court συνέντευξη, μετά τη νίκη της για το διπλό του Indian Wells. Η 35χρονη τενίστρια από την Κινεζική Ταϊπέι, που είναι γνωστή για το χιούμορ και το χαμόγελό της, εμφανίστηκε στο γήπεδο με μια περίεργη παιδική μάσκα δράκου και φυσικά το πρώτο πράγμα που της ζητήθηκε ήταν να το εξηγήσει.

"Αυτό το πήρα από την αίθουσα φυσιοθεραπείας. Μας βοηθούν όλο το χρόνο (οι φυσιοθεραπευτές), δουλεύουν σκληρά και χθες το φορούσε αυτό ένα κορίτσι εκεί. Ήταν τα γενέθλιά της και μου ζήτησε να το φορέσω. Και της είπα, εντάξει θα το κάνω!" είπε η Hsieh γελώντας και μεταδίδοντας όλη αυτή την ενέργεια και στο κοινό.

"Αυτός είναι ο πρώτος μου ημιτελικός που παίζω με δράκο", είπε ξεσπώντας σε γέλια η συμπαίκτριά της, Elise Mertens. "Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στα ημιτελικά με εκείνη... με τον δράκο!" συνέχισε.

H Hsieh και η Mertens, που απ' ότι φαίνεται περνούν πολύ καλά εντός και εκτός γηπέδου, κέρδισαν τις Leylah Fernandez και Coco Gauff με 7-5, 6-4 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του BNP Paribas Open, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Γιαπωνέζες Shuko Aoyama και Ena Shibahara.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots