WTA
Shuai Peng: Εμφανίστηκε δημόσια η Κινέζα τενίστρια

 
Shuai Peng: Εμφανίστηκε δημόσια η Κινέζα τενίστρια
tn team Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 - 13:14

Η Shuai Peng πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το θρίλερ που έχει εκτυλιχθεί τις τελευταίες εβδομάδες, σε ένα τουρνουά juniors στο Πεκίνο.

Η 35χρονη Κινέζα τενίστρια, έκανε την εμφάνισή της σε τελετή έναρξης ενός τουρνουά juniors στο Πεκίνο, υπέγραψε αυτόγραφα σε παιδιά και έβαλε τέλος στα σενάρια σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, δείχνοντας πως είναι υγιής.

Θυμίζουμε πως μετά τις καταγγελίες που έκανε για σεξουαλική κακοποίηση κατά του πρώην αντιπροέδρου της κινεζικής κυβέρνησης, Gaoli Zhang, η δημοσίευσή της διαγράφηκε και η τύχη της αγνοούταν για αρκετές ημέρες.

Η WTA έβγαλε μια σειρά από ανακοινώσεις στις οποίες χρησιμοποίησε κάθε μοχλό πίεσης, με την κινεζική πλευρά να δημοσιεύει μόλις χθες κάποια βίντεο μετά από πολλές μέρες, τα οποία φυσικά αμφισβητήθηκαν, καθώς ακόμα και ο πρόεδρος της WTA, Steve Simon, δεν είχε τη δυνατότητα να βρει και να επικοινωνήσει απευθείας με την Peng.

Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δημοσίευση της 2ης Νοεμβρίου, δείχνει τουλάχιστον πως είναι καλά στην υγεία της και μένει να δούμε αν θα κάνει κάποια δημόσια τοποθέτηση για όλα όσα έχουν συμβεί.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots