WTA
Με νέο προπονητή στην Αμερική η Halep

 
Με νέο προπονητή στην Αμερική η Halep
tn team Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 - 19:58

H Simona Halep θα αγωνιστεί στα δυο αμερικανικά 1000άρια αυτό το μήνα με νέο προπονητή στο πλευρό της.

Μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Darren Cahill, η Simona Halep δεν έχει κάνει ξεκάθαρο το πως σκοπεύει να συνεχίζει την πορεία της στο tour, ωστόσο φαίνεται πρόθυμη να δοκιμάσει νέα πρόσωπα στην ομάδα της.

Η Ρουμάνα πρωταθλήτρια δούλεψε για έναν περίπου μήνα με τους Adrian Dobre και Daniel Marcu στην ομάδα της, αλλά στη συνέχεια είπε πως δεν ήθελε κάποιον προπονητή στο πλευρό της και προτιμούσε να ταξιδεύσει μόνη για κάποιο καιρό στο tour.

Τελικά, όπως έγινε προετοιμάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με τον Morgan Bourbon, προπονητή της Mouratoglou Tennis Academy.

Θα αγωνιστεί στο Indian Wells και στο Μαϊάμι, τα δυο μεγάλα ραντεβού του Μαρτίου, συνοδευόμενη από τον Γάλλο προπονητή, που είναι μόλις 29 ετών.

Η Halep προπονήθηκε τις προηγούμενες μέρες με τον Bourbon στην ακαδημία του Patrick Mouratoglou, όπου βρέθηκε για πρώτη φορά και είχε μια πολύ καλή εμπειρία.

"Αυτή την εβδομάδα ήρθα στην ακαδημία για πρώτη φορά. Είμαι τυχερή, γιατί ήρθα στην καλύτερη ακαδημία. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένη με αυτά που είδα εδώ και δεν θα μπορούσα να φανταστώ μια τόσο ωραία εμπειρία. Η ενέργεια εδώ είναι απίθανη, επειδή όλοι σ' αυτή την ακαδημία σε φροντίζουν και βάζουν την καρδιά τους και την ψυχή τους κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ που με καλωσορίσατε τόσο θερμά, ένιωσα λες και ερχόμουν πάντα εδώ", έγραψε στην πρόσφατη δημοσίευση που έκανε η 30χρονη Ρουμάνα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots