WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στη Μαδρίτη

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Formula TX
tn team Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 - 13:45

Απευθείας στα βαθιά θα πέσει η Μαρία Σάκκαρη στο 1000άρι της Μαδρίτης, όπου θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της την Madison Keys, ενώ βρίσκεται στο ίδιο μισό με την Iga Swiatek, που μετράει 23 διαδοχικές νίκες στο tour.

Η Σάκκαρη θα είναι στο Νο.4 του ταμπλό του Madrid Open που ξεκινάει αυτή την εβδομάδα στη Μαδρίτη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα έχει έστω και ένα εύκολο παιχνίδι.

Με το καλημέρα θα μπει στα βαθιά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο μια πολύ επικίνδυνη unseeded παίκτρια, τη φιναλίστ του US Open του 2017, Madison Keys.

Εφόσον προκριθεί στον 2ο γύρο, η Μαρία θα αντιμετωπίσει είτε τη Leylah Fernandez, φιναλίστ του περσινού US Open και Νο.20 στον κόσμο, είτε την πολύ δυνατή στο χώμα και πρώην Νο.10 στον κόσμο, Daria Kasatkina.

Στον 3ο γύρο η Μαρία διασταυρώνεται με την Anastasia Pavlyuchenkova, αλλά και με την Naomi Osaka, ενώ στα προημιτελικά μπορεί να βρει στο δρόμο της μια εκ των Danielle Collins και Jessica Pegula.

Στα ημιτελικά, η Σάκκαρη διασταυρώνεται με τη Νο.1 του ταμπλό και της παγκόσμιας κατάταξης, Iga Swiatek, που προέρχεται από την κατάκτηση τεσσάρων τίτλων στη σειρά και από ένα σερί 23 διαδοχικών νικών στο tour! Ούτε για την Πολωνή πάντως θα είναι εύκολη η διαδρομή, καθώς διασταυρώνεται στον 2ο γύρο με την Petra Kvitova, στον 3ο γύρο με την Elena Rybakina και στα προημιτελικά με την Garbine Muguruza.

Στο άλλο μισό του ταμπλό και πιθανές αντίπαλες των Swiatek και Σάκκαρη μόνο στον τελικό, βρίσκονται η Νο.2 του ταμπλό, Paula Badosa, καθώς και η περσινή πρωταθλήτρια, Aryna Sabalenka.

Η Badosa θα παίξει στον 1ο γύρο με τη φιναλίστ στην Κωνσταντινούπολη την προηγούμενη εβδομάδα, Veronika Kudermetova, ενώ στον 2ο γύρο έχει πιθανή αντίπαλη τη Simona Halep! Στα προημιτελικά η Ισπανίδα διασταυρώνεται με την Ons Jabeur.

Δύσκολη πρεμιέρα και για την Sabalenka, που θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Amanda Anisimova. Στον 2ο γύρο η Λευκορωσίδα μπορεί να αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη Liudmila Samsonova, στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τη Victoria Azarenka και στα προημιτελικά με τις Karolina Pliskova και Jelena Ostapenko.

Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Swiatek - Muguruza [7]
[4] Sakkari - Collins [6]
[5] Pliskova - Sabalenka [3]
[8] Jabeur - Badosa [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Madrid Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots