WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στη Ρώμη

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στη Ρώμη
© Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 06 Μαϊος 2022 - 22:09

Στο ίδιο μισό με την Paula Badosa βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά της Ρώμης, όπου θα έχει πρεμιέρα με παγίδες και τις Ons Jabeur και Garbine Muguruza πιθανές αντίπαλες στα προημιτελικά. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Η Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται στο Νο.4 του ταμπλό της Ρώμης, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσιε μια εκ των Sloane Stephens και Ekaterina Alexandrova.

Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και μπει στον 3ο γύρο, ενδέχεται να αντιμετωπίσει την Coco Gauff, που θα έχει δύσκολο πρώτο αγώνα κόντρα στην Angelique Kerber.

Στα προημιτελικά η Σάκκαρη διασταυρώνεται με τις Garbine Muguruza και Ons Jabeur, που θυμίζουμε πως βρίσκεται στον τελικό της Μαδρίτης. Στα ημιτελικά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μπορεί να παίξει με μια εκ των Paula Badosa και Karolina Pliskova.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό, ξεχωρίζουν τα ονόματα των Iga Swiatek και Anett Kontaveit, που θα επιστρέψουν στη δράση την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς και των Aryna Sabalenka και Danielle Collins.

Η Swiatek έχει πιθανή αντίπαλη τη Victoria Azarenka στον 3ο γύρο και την Kontaveit στα προημιτελικά, ενώ η Kontaveit έχει πιθανές αντίπαλες τις Emma Raducanu, Bianca Andreescu, Sara Sorribes Tormo και Naomi Osaka στον 3ο γύρο!

Η Sabalenka, η οποία διασταυρώνεται με την Collins στα προημιτελικά, μπορεί να παίξει με την Jessica Pegula στον 3ο γύρο. Τέλος, η Collins από το Νο.7 του ταμπλό, ενδέχεται να κάνει πρεμιέρα απέναντι στην Simona Halep, πιθανότατα την πιο επικίνδυνη unseeded παίκτρια αυτή τη στιγμή, που θα παίξει πρώτα με την Alize Cornet για τον 1ο γύρο.

Πιθανοί προημιτελικοί στη Ρώμη:
[1] Swiatek v Kontaveit [5]
[3] Sabalenka v Collins [7]
[8] Muguruza v Sakkari [4]
[6] Pliskova v Badosa [2]

Αναλυτικά το ταμπλό της Ρώμης

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots