WTA
Νίκη για τη Γραμματικοπούλου στο WTA του 's-Hertogenbosch

 
Νίκη για τη Γραμματικοπούλου στο WTA του 's-Hertogenbosch
tn team Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 - 21:03

H Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του τουρνουά της WTA στο 's-Hertogenbosch και πήρε τη νίκη.

Μια νίκη από το κυρίως ταμπλό του Libema Open στο 's-Hertogenbosch της Ολλανδίας απέχει η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία κέρδισε στη σημερινή της πρεμιέρα στο τουρνουά την Indy de Vroome με 6-2, 6-4.

Η Βαλεντίνη, Νο.187 στην παγκόσμια κατάταξη, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσει άνετα την Ολλανδέζα παίκτρια, Νο.262 στον κόσμο.

Στο 1ο σετ δεν απειλήθηκε με break point κάνοντας ένα φανταστικό παιχνίδι από τη γραμμή του σερβίς και "έσπασε" το σερβίς της De Vroome στο 4ο (3-1) και στο 8ο game, για να το κερδίσει με 6-2.

Στο 2ο σετ η De Vroome έκανε το πρώτο και μοναδικό της break στο ματς, για να προηγηθεί με 3-2, όμως η Βαλεντίνη απάντησε άμεσα για το 3-3 και στο 10ο game έκανε νέο break, για να τελειώσει το παιχνίδι σε 1 ώρα και 25 λεπτά.

Ήταν μια πολύ καλή πρεμιέρα για τη Βαλεντίνη τόσο στο τουρνουά, όσο και στη σεζόν του γρασιδιού.

Αύριο, η 25χρονη Ελληνίδα θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Caty McNally, που είναι 20 ετών και έχει φτάσει μέχρι το Νο.105 του κόσμου (τώρα είναι στο Νο.206). Η McNally κέρδισε τη Lizette Cabrera, No.178 στον κόσμο, με 2-6, 6-4, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots