WTA
Εκτός κυρίως ταμπλό η Βαλεντίνη

 
Εκτός κυρίως ταμπλό η Βαλεντίνη
tn team Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 - 12:21

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες της στο 's-Hertogenbosch της Ολλανδίας και έμεινε εκτός κυρίως ταμπλό στο 250άρι τουρνουά της WTA.

Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια γνώρισε την ήττα από την Caty McNally σήμερα με 6-1, 6-2, στον τελευταίο γύρο των προκριματικών του Libema Open στο 's-Hertogenbosch της Ολλανδίας.

Η Βαλεντίνη, η οποία κέρδισε 17 θέσεις σήμερα και ανέβηκε στο Νο.170 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε τον πρώτο της αγώνα για φέτος στο γρασίδι το Σάββατο, επικρατώντας της Ολλανδέζας Indy De Vroome με 6-2, 6-4.

Ο δύσκολος αγώνας της με την McNally ήταν αρχικά να γίνει την Κυριακή, όμως μεταφέρθηκε στο σημερινό πρόγραμμα εξαιτίας των βροχοπτώσεων και η νεαρή Αμερικανίδα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, για να πάρει την πρόκριση.

Στο 1ο σετ κέρδισε 6 συνεχόμενα games η McNally, η οποία ήταν φιναλίστ πέρσι στο διπλό του US Open μαζί με την Coco Gauff, για να το κερδίσει με 6-1. Στο 2ο σετ η Βαλεντίνη αντιστάθηκε και από το 1-3 κατάφερε να μειώσει σε 2-3, αλλά η McNally πήρε τα 3 επόμενα games και ολοκλήρωσε το ματς σε κάτι λιγότερο από μια ώρα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots