WTA
Ήττα για Σάκκαρη και Vekic στο διπλό

 
Ήττα για Σάκκαρη και Vekic στο διπλό
tn team Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 - 16:46

Η Μαρία Σάκκαρη και η Donna Vekic δεν θα συνεχίσουν στο διπλό του Nottingham Open, καθώς γνώρισαν την ήττα από τις Latisha Chan και Samantha Stosur.

Η Σάκκαρη και η Vekic έμειναν εκτός προημιτελικών στο διπλό του τουρνουά του Νότιγχαμ, καθώς ηττήθηκαν από τις Chan και Stosur με 6-3, 6-3.

Οι πολύ έμπειρες Chan και Stosur ξεκίνησαν ιδανικά το ματς και προηγήθηκαν με 3-0 στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, για να διατηρήσουν το πάνω χέρι έως και το τέλος του σετ. Σάκκαρη και Vekic είχαν τις ευκαιρίες τους στο 9ο game, με τριπλό break point στο 5-3, 15-40, αλλά Chan και Stosur ισοφάρισαν σε 40-40 και κέρδισαν και τον deciding point, σε μια αμφιλεγόμενη φάση, αφού η Σάκκαρη και η Vekic διαφώνησαν με την chair umpire ότι η μπάλα είχε βρει τη γραμμή. Να σημειωθεί πως δεν υπάρχει η δυνατότητα για hawk-eye στο τουρνουά του Νότιγχαμ.

Και το 2ο σετ ξεκίνησε με ένα break για τις Chan και Stosur, που έκαναν και δεύτερο break και "ξέφυγαν" με 4-1. Με τη Σάκκαρη να βγάζει μερικές πολύ καλές επιστροφές, η Ελληνίδα και η Κροάτισσα συμπαίκτριά της μείωσαν στη συνέχεια σε 4-3, αλλά Chan και Stosur έκαναν νέο break στο 9ο game και "σφράγισαν" τη νίκη τους με 6-3, 6-3.

Στα προημιτελικά του Νότιγχαμ, Chan και Stosur θα αντιμετωπίσουν είτε τις Viktorija Golubic και Camila Osorio, είτε τις κορυφαίες του ταμπλό, Shuai Zhang και Beatriz Haddad Maia.

Η Σάκκαρη, η οποία δήλωσε συμμετοχή και στο διπλό για να προσαρμοστεί γρηγορότερα στις επιφάνειες με γρασίδι, θα επιστρέψει στο γήπεδο αύριο για τον 2ο γύρο του μονού, όπου θα αντιμετωπίσει τη Rebecca Marino από τον Καναδά. Θυμίζουμε πως στον 1ο γύρο είχε κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, κερδίζοντας την Osorio με 6-2, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots