WTA
Ήττα από τη Snigur για τη Βαλεντίνη στο Ilkley

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
tn team Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 11:42

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έπαιξε στο δυνατό τουρνουά των 100.000 δολαρίων του Ilkley στην Αγγλία, όπου γνώρισε την ήττα από την Ουκρανή Daria Snigur, Νο.132 στην παγκόσμια κατάταξη.

Στο δεύτερο της τουρνουά για τη σεζόν του γρασιδιού αγωνίστηκε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία γνώρισε την ήττα από την Ουκρανή Daria Snigur, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.132 στον κόσμο, με 6-3, 6-3.

Η Βαλεντίνη υπέστη για 1η φορά break στο 6ο game, στο οποίο είχε 3 ευκαιρίες για να κάνει το 3-3, αλλά δεν μπόρεσε να κλείσει το game και το πλήρωσε, μένοντας πίσω με 2-4. Στο 2ο σετ η 20χρονη Snigur πήρε από νωρίς ένα προβάδισμα με 4-1 και παρά την προσπάθεια της Βαλεντίνης, που κατάφερε να κρατήσει την επαφή με το σκορ, δεν άλλαξε το τελικό αποτέλεσμα.

Η 25χρονη Ελληνίδα είχε ξεκινήσει την προηγούμενη εβδομάδα τη σεζόν της στο γρασίδι, παίζοντας στο προκριματικό ταμπλό της WTA διοργάνωσης του 's-Hertogensbosch, όπου έφτασε έως τον 2ο και τελευταίο γύρο.

Χθες έπαιξε και στο διπλό του Ilkley, όπου συνεργάστηκε με την Αυστραλή Priscilla Hon, αλλά ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από την Αυστραλή Arina Rodionova και τη Βελγίδα Yanina Wickmayer με 7-6 (5), 5-7, 10-4.

Την επόμενη εβδομάδα, η Βαλεντίνη θα παίξει στα προκριματικά του Wimbledon.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots