WTA
Καλό ξεκίνημα για την Halep στην αμερικανική σεζόν (vid)

 
Simona Halep
Simona Halep © Jimmie48/WTA
tn team Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2022 - 20:39

H Simona Halep ξεπέρασε χωρίς να απωλέσει σετ το εμπόδιο της Carla Bucsa στην πρεμιέρα της στην Ουάσινγκτον και στον πρώτο της αγώνα για την αμερικανική hard court season.

Με επιτυχία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για την αμερικανική hardcourt season η Simona Halep, η οποία επικράτησε της Ισπανίδας Carla Bucsa με 6-3, 7-5 και προκρίθηκε στη φάση των "16" του Citi Open στην Ουάσινγκτον.

Η Halep, Νο.16 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο.3 στο ταμπλό, έχασε αρχικά το προβάδισμα που είχε με 2-0 και ισοφαρίστηκε σε 2-2, αλλά κέρδισε τα 6 από τα 57 επόμενα games και προηγήθηκε με 6-3, 2-0. 

Προηγήθηκε μέχρι και με 5-2 η Ρουμάνα στο 2ο σετ, με την Bucsa να καταφέρνει να κάνει τη μεγάλη επιστροφή, ισοφαρίζοντας σε 5-5. Με νέο break η Halep ανέκτησε το πάνω χέρι για το 6-5 και σέρβιρε με επιτυχία για το 7-5, ολοκληρώνοντας τη νίκη της σε κάτι περισσότερο από 80 λεπτά.

Η Halep θα περιμένει την αναμέτρηση της Madison Brengle με την Anna Kalinskaya, για να μάθει την επόμενη αντίπαλή της στο 250άρι της Ουάσινγκτον.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots