WTA
Η Pliskova στο δρόμο της Σάκκαρη

 
Η Pliskova στο δρόμο της Σάκκαρη
© Tennis Canada
tn team Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 19:05

H Karolina Pliskova μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο την αναμέτρησή της με την Amanda Anisimova, την κέρδισε μέσα σε 53 λεπτά (!) και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Τορόντο, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μαρία Σάκκαρη.

Μετά το καλό της ξεκίνημα και τη νίκη της στα τρια σετ επί της Sloane Stephens, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει αύριο την Karolina Pliskova, για μια θέση στην προημιτελική φάση του National Bank Open στο Τορόντο.

Η 30χρονη Τσέχα, Νο.14 στο ταμπλό και στον κόσμο, πραγματοποίησε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση σήμερα, για να συντρίψει μέσα σε 53 λεπτά την Amanda Anisimova, με 6-1, 6-1.

Κυριάρχησε κατά κράτος στο court η Pliskova, η οποία δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στη νεαρή Αμερικανίδα και "έσπασε" 2 φορές το σερβίς της στο 1ο σετ και 3 στο 2ο, την ώρα που η ίδια αντιμετώπισε μόνο σε ένα game break points και τα έσβησε και τα 2.

Αυτή ήταν η 2η νίκη στο τουρνουά για την Pliskova, που είχε αγωνιστεί και στον 1ο γύρο (η Σάκκαρη είχε bye), όπου είχε κερδίσει την Barbora Krejcikova με 6-3, 6-4. Είναι πολύ πειστικός ο τρόπος με τον οποίο μπήκε στη 16άδα η 30χρονη, που φαίνεται να είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Θα είναι η 4η φορά που θα συναντηθούν Σάκκαρη και Pliskova, με την 27χρονη Ελληνίδα να προηγείται με 2-1 στις νίκες. Η τελευταία τους συνάντηση ήταν σε μια παρόμοια επιφάνεια, στα προημιτελικά του US Open το 2021, με τη Μαρία να παίρνει τη νίκη με 6-4, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots