WTA
Χειρουργείο η Halep - λίγες εβδομάδες εκτός

 
Χειρουργείο η Halep - λίγες εβδομάδες εκτός
tn team Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:34

H Simona Halep πέρασε από το χειρουργείο για να ξεπεράσει κάποια αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε με τη μύτη της και θα απουσιάσει για μερικές εβδομάδες από τα court.

Η Halep έκανε πλαστική χειρουργική επέμβαση στη μύτη της, καθώς όπως ανέφερε στη δημοσίευσή της, αντιμετώπιζε προβλήματα με την αναπνοή της τους τελευταίους μήνες. Όπως έγραψε, δεν θα είναι σε θέση να προπονηθεί τις επόμενες εβδομάδες κι έτσι θα απουσιάσει και από το tour. 

"Όπως ίσως ήδη ξέρετε, αντιμετωπίζω προβλήματα με τη μύτη μου και αυτό το καλοκαίρι χειροτέρεψε, ειδικά στην Ουάσινγκτον. Το πρόβλημα αυτό μου προκαλούσε δυσκολίες στις αναπνοές και χειροτέρευε τις νύχτες, όπου δυσκολευόμουν να πάρω ανάσες με εντελώς βουλωμένη μύτη. Η μόνη λύση για να το ξεπεράσω, ήταν να κάνω μια χειρουργική επέμβαση. Όλα πήγαν καλά και χρειάζομαι μερικές εβδομάδες ξεκούρασης, πριν ξεκινήσω και πάλι να ασκούμαι. Τα λέμε σύντομα στο γήπεδο", έγραψε η Ρουμάνα τενίστρια.

Η σεζόν βρίσκεται προς το τέλος της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τελείωσε για τη Halep, που είναι μια από τις διεκδικήτριες για πρόκριση στο WTA Finals. Τα δυο σημαντικότερα τουρνουά που απομένουν για να ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά, είναι το 1000άρι της Γουαδαλαχάρα από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου και φυσικά το Finals, που θα γίνει στο Τέξας φέτος, από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots