WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στη Γουαδαλαχάρα

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στη Γουαδαλαχάρα
© Jimmie48 / WTA
tennisnews team Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 - 12:06

Πιθανή σύγκρουση με τη Veronika Kudermetova, την οποία πρέπει να ξεπεράσει για να προκριθεί στο WTA Finals, έχει η Μαρία Σάκκαρη στα προημιτελικά του Guadalajara Open Akron, ενώ η Ελληνίδα παίκτρια είναι στο ίδιο μισό με την Aryna Sabalenka. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση της Γουαδαλαχάρα.

Η Σάκκαρη θα είναι στο Νο.4 του ταμπλό της Γουαδαλαχάρα την ερχόμενη εβδομάδα, του τουρνουά που θα κρίνει τα πάντα για το WTA Finals.

Θυμίζουμε πως η Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται στο Νο.9 του Race και χρειάζεται να ξεπεράσει τη Veronika Kudermetova, για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Η Ρωσίδα είναι στο ίδιο τμήμα του ταμπλό με τη Μαρία και αμφότερες θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους από τον 2ο γύρο, που σημαίνει πως η πρωταθλήτριά μας χρειάζεται τουλάχιστον 2 νίκες για να μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση. Εφόσον και η Σάκκαρη και Kudermetova πετύχουν 2 νίκες και μπουν αμφότερες στα προημιτελικά, τότε θα αναμετρηθούν μεταξύ τους και η νίκη θα είναι μονόδρομος για τη Σάκκαρη, που χρειάζεται ταυτόχρονα να μην κάνουν καλύτερες πορείες από εκείνη οι Paula Badosa, Madison Keys και Danielle Collins, οι οποίες επίσης έχουν μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στο WTA Finals, αλλά για την ώρα βρίσκονται πίσω της στο Race.

Η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της μια εκ των Marta Kostyuk και Aliaksandra Sasnovich, ενώ στον 3ο γύρο έχει πιθανή αντίπαλη μια από τις διεκδικήτριες του Finals, την Danielle Collins.

Στα προημιτελικά διασταυρώνεται με την Kudermetova, που μπορεί να παίξει στην πρεμιέρα της με την Donna Vekic, που κάνει μια εκπληκτική εβδομάδα στο Σαν Ντιέγκο, ενώ στον 3ο γύρο έχει πιθανή αντίπαλη την Jelena Ostapenko.

Στα ημιτελικά η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την Aryna Sabalenka, καθώς και με την Daria Kasatkina, που είναι πιθανό να παίξει με την φορμαρισμένη Barbora Krejcikova στον 3ο γύρο.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανές αντίπαλες της Σάκκαρη μόνο στον τελικό, είναι οι Paula Badosa και Jessica Pegula. H Badosa, Νο.1 στο ταμπλό μετά τις απουσίες των Iga Swiatek, Ons Jabeur και Anett Kontaveit, μπορεί να παίξει στην πρεμιέρα της με τη Victoria Azarenka, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με την Keys και στα προημιτελικά με την Coco Gauff.

Η Pegula θα έχει επίσης πολύ δύσκολη πρεμιέρα, αφού θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια μεταξύ της Karolina Pliskova και της πρωταθλήτριας του Wimbledon, Elena Rybakina, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με την Petra Kvitova και στα προημιτελικά με τις Caroline Garcia και Belinda Bencic.

Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Badosa - Gauff [5]
[3] Pegula - Garcia [6]
[8] Kudermetova - Σάκκαρη [4]
[7] Kasatkina - Sabalenka [2]

Το ταμπλό του Guadalajara Open Akron

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots