WTA
Στην Αφρική για καλό σκοπό η Stephens

 
Sloane Stephens
Sloane Stephens © Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 - 12:37

Η Sloane Stephens δείχνει για μια ακόμα φορά το φιλανθρωπικό της πρόσωπο, κάνοντας το πρώτο της ταξίδι στην Αφρική, για έναν πολύ καλό σκοπό.

Η Stephens δείχνει σε κάθε ευκαιρία την πρόθεσή της να βοηθήσει τους συνανθρώπους της που βρίσκονται σε ανάγκη.

Στην προκειμένη περίπτωση, η πρωταθλήτρια του US Open του 2017 ταξίδεψε στη Νότια Αφρική, για να λάβει μέρος στο φιλανθρωπικό event "Africa Cares Women's Tennis Challenge".

Το τουρνουά αποτελεί μια εκστρατεία ευαισθητοπίησης και θα γίνει στο Wanderers Stadium του Γιοχάνεσμπουργκ, το διήμερο 3-4 Δεκεμβρίου. Εκτός από τη Stephens, θα λάβουν μέρος και οι Ons Jabeur, Karolina Pliskova, Martina Hingis και άλλες παίκτριες από τη Νότια Αφρική.

Θυμίζουμε πως η Stephens, η οποία ταξίδεψε στο Γιοχάνεσμπουργκ με τον σύζυγό της, Jozy Altidore, δημιούργησε το δικό της φιλανθρωπικό ίδρυμα το 2013, με σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά που έχουν ανάγκη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

"Από όλα τα ταξίδια που έχω κάνει στην καριέρα μου, αυτό είναι το πρώτο μου ταξίδι στην Αφρική και είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ανυπομονώ να περάσω τις επόμενες μέρες εξερευνώντας, μαθαίνοντας και φυσικά παίζοντας τένις", δήλωσε η 29χρονη Αμερικανίδα τενίστρια.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Sloane Stephens (@sloanestephens)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots