WTA
Θα παίξει σε ακόμα ένα τουρνουά η Petkovic

 
Andrea Petkovic
Andrea Petkovic © Jimmie48/WTA
tn team Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 - 15:26

Η Andrea Petkovic ήταν μια από τις παίκτριες που αποσύρθηκαν από το tour το 2022, ωστόσο ανακοίνωσε πως θα αγωνιστεί σε ακόμα ένα τουρνουά, για να αποχαιρετήσει τους πιο κοντινούς και αγαπημένους της ανθρώπους.

Αυτό θα είναι το 250άρι του Bad Homburg, ένα τουρνουά που φυσικά διεξάγεται στην πατρίδα της και εκτός από τους αρκετούς συμπατριώτες της που θα βρίσκονται εκεί, θα μπορούν να είναι και όλα τα μέλη της οικογένειάς της, που ζουν σε μια πόλη που βρίσκεται μόλις σε μισή ώρα μακριά.

"Θα παίξω σε ακόμα ένα τουρνουά στην Ευρώπη μετά από το US Open, το οποίο είναι πιο κοντά στους φίλους μου και στην οικογένειά μου, αλλά αυτό θα είναι γενικά το τελευταίο μου τουρνουά", είπε η Petkovic στο sportschau.de.

Θυμίζουμε πως η 35χρονη Γερμανίδα είχε παίξει στο US Open πριν λίγους μήνες τον τελευταίο αγώνα της, όπου ηττήθηκε στον 1ο γύρο από μια καλή της φίλη, την Belinda Bencic, σε ένα πολύ κλειστό ματς.

Το τουρνουά του Bad Homburg διεξάγεται στη σεζόν του γρασιδιού της WTA και συγκεκριμένα θα γίνει την εβδομάδα 26 Ιουνίου με 2 Ιουλίου, αμέσως πριν από το Wimbledon, το 2023.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots