WTA
Αποσύρθηκε από το Bad Homburg η Swiatek

 
Αποσύρθηκε από το Bad Homburg η Swiatek
© Sportfoto Paul Zimmer/Daniel Maurer
tn team Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 - 13:53

H Iga Swiatek απέσυρε τη συμμετοχή της από τον σημερινό ημιτελικό του Bad Homburg, επικαλούμενη ασθένεια.

Η Swiatek δεν θα κατέβει στον σημερινό της ημιτελικό με τη Lucia Bronzetti για το Bad Homburg Open, όπως ανακοίνωσε το τουρνουά μέσω μιας δημοσίευσης στο Instagram.

"Λυπάμαι που αποσύρομαι από τον αγώνα μου σήμερα. Είχα μια ανήσυχη νύχτα, εξαιτίας πυρετού και πιθανής δηλητηρίασης. Δεν είμαι σε θέση να αγωνιστώ σήμερα και χρειάζετα να προσέξω τον εαυτό μου. Ελπίζω να είμαι καλά σύντομα. Η στήριξή σας στο Bad Homburg ήταν φοβερή, σας ευχαριστώ", δήλωσε το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το Bad Homburg ήταν το πρώτο τουρνουά της Swiatek στη φετινή σεζόν του γρασιδιού, με την Πολωνή να τα πηγαίνει αρκετά καλά και να πετυχαίνει 3 νίκες εις βάρος των Tatjana Maria, Jil Teichmann και Anna Blinkova.

Σήμερα έγινε γνωστό και πως θα παίξει τον πρώτο της αγώνα στο Wimbledon τη Δευτέρα, επομένως όλη η προσοχή της στρέφεται εκεί.

Η Bronzetti προκρίθηκε μ' αυτόν τον τρόπο στον 3ο τελικό της καριέρας της, 1ο στο γρασίδι και 2ο στη σεζόν, μετά το 250άρι του Ραμπάτ, όπου κέρδισε τον τίτλο τον περασμένο Μάιο.

Αύριο θα αντιμετωπίσει για τον τίτλο μια εκ των Emma Navaro, Katerina Siniakova και Liudmila Samsonova, καθώς οι δυο τελευταίες ακόμα πρέπει να παίξουν ένα σετ για τα προημιτελικά, αφού η βροχή διέκοψε τον αγώνα στο 1-1 σετ. Όποια περάσει, θα παίξει με τη Navarro το απόγευμα σήμερα για τα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots