WTA
Απέκλεισε την Garcia η Bencic (vid)

 
Απέκλεισε την Garcia η Bencic (vid)
© Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 - 15:23

H Belinda Bencic κέρδισε την Caroline Garcia έπειτα από μάχη τριών σετ και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Adelaide International. Εκεί θα βρίσκεται και η Paula Badosa. Δείτε όλα τα αποτελέσματα της ημέρας.

Αν και βρήκε σθεναρή αντίσταση μετά το πολύ δυνατό της ξεκίνημα, η Belinda Bencic βρήκε τρόπο να "σπάσει" το σερβίς της Caroline Garcia στο 10ο game του 3ου σετ και να πάρει τη νίκη με 6-2, 3-6, 6-4, για να προκριθεί στα ημιτελικά του 500αριού της Αδελαΐδας.

Η 25χρονη Ελβετίδα κάνει ένα πολύ καλό τουρνουά στην Αδελαΐδα, όπου διεκδικεί τον 7ο τίτλο της καριέρας της και 1ο μετά από 8 μήνες. Πριν την περσινή πρωταθλήτρια του WTA Finals, απέκλεισε και τις Garbine Muguruza και Anna Kalinskaya, χωρίς να απωλέσει σετ.

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη Veronika Kudermetova, που νωρίτερα σήμερα επέστρεψε από σετ πίσω και επικράτησε της Danielle Collins, με 4-6, 7-6 (5), 6-1. H Ρωσίδα βρέθηκε για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο στο 2ο σετ, στο οποίο χρειάστηκε να σβήσει 5 match points στο 12ο game, καθώς και να επιστρέψει από το 1-4 στο tie-break.

Στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Paula Badosa και η Daria Kasatkina. H Badosa κέρδισε έπειτα από δυο κλειστά σετ την Beatriz Haddad Maia με 7-6 (5), 7-5, ενώ η Kasatkina σταμάτησε την Petra Kvitova, της οποίας επιβλήθηκε με 6-3, 7-6 (3).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots