WTA
Linz: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Linz: Το πρόγραμμα της Παρασκευής
© Valentin Schennach
tn team Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 - 3:36

Στη μάχη των προημιτελικών του Linz μπαίνει σήμερα η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει την Donna Vekic. Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας.

Για ακόμα μια φορά, η Σάκκαρη θα αγωνιστεί στις 19:30 ώρα Ελλάδας, διεκδικώντας ένα εισιτήριο για την τελική 4άδα του Upper Austria Ladies Linz, απέναντι στην Donna Vekic.

Η Vekic είναι πολύ φορμαρισμένη και έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη χρονιά, αφού έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Australian Open πριν 2 εβδομάδες. Έχει επίσης πολύ καλή προϊστορία απέναντι στη Σάκκαρη, την οποία έχει κερδίσει στις 3 τελευταίες συναντήσεις τους και 5 φορές συνολικά, σε 7 αγώνες.

Η Σάκκαρη από την πλευρά της παίζει πολύ καλό τένις και δεν έχει χάσει μέχρι στιγμής σετ στο ντεμπούτο της στο αυστριακό τουρνουά, ούσα στο Νο.1 του ταμπλό.

Η δράση για την προημιτελική φάση θα αρχίσει στις 15:00 ώρα Ελλάδας, με την αναμέτρηση της Marketa Vondrousova απέναντι στην Dalma Galfi. Στις 17:00 η Anastasia Potapova θα αντιμετωπίσει την Anna-Lena Friedsam, ενώ στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, η Clara Tauson θα αναμετρηθεί με την Petra Martic. Απ' αυτό το ματς θα εξαρτηθεί και η επόμενη αντίπαλη της Σάκκαρη, αν η Ελληνίδα τενίστρια πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (10/02):

Center Court:
15:00 Dalma Galfi v. Marketa Vondrousova
17:00 Anastasia Potapova [8] v. Anna-Lena Friedsam
19:30 Maria Sakkari [1] v. Donna Vekic [5] Novasports 6HD
21:30 Clara Tauson v. Petra Martic [6]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots