WTA
Στουτγκάρδη: Με Pliskova στον 1ο γύρο η Σάκκαρη!

 
Στουτγκάρδη: Με Pliskova στον 1ο γύρο η Σάκκαρη!
© Jimmie48/WTA
tn team Κυριακή, 16 Απριλίου 2023 - 14:36

Τη Νο.17 του κόσμου και άλλοτε Νο.1 Karolina Pliskova, θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο της Στουτγκάρδης η Μαρία Σάκκαρη, που είχε γενικά πολύ δύσκολη κλήρωση και διασταυρώνεται με την Iga Swiatek στα προημιτελικά. Δείτε αναλυτικά το ταμπλό.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο Νο.8 του Porsche Tennis Grand Prix της Στουτγκάρδης και στον 1ο γύρο της έτυχε μια από τις δυσκολότερες πιθανές unseeded παίκτριες, η Karolina Pliskova.

Θα είναι η 3η φορά που θα συναντηθούν φέτος οι δυο τους, έχοντας κερδίσει από ένα ματς. Η Pliskova είχε κερδίσει τη Σάκκαρη στον 2ο γύρο του Ντουμπάι τον Φεβρουάριο, αλλά η Μαρία είχε πάρει τη ρεβάνς στο Indian Wells τον προηγούμενο μήνα. Συνολικά θα είναι η 7η συνάντησή τους, με τις δυο παίκτριες να έχουν από 3 νίκες.

Αν τις κάνει 4, η Σάκκαρη θα έχει μια ακόμα δύσκολη αποστολή στον 2ο γύρο, όπου θα παίξει με μια εκ των Ekaterina Alexandrova και Donna Vekic.

Στα προημιτελικά η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την κορυφαία παίκτρια του κόσμου και περσινή πρωταθλήτρια, Iga Swiatek, ενώ στα ημιτελικά με τις Ons Jabeur και Elena Rybakina. Αξίζει να σημειωθεί πως η Jabeur θα κάνει την πρεμιέρα της στον 2ο γύρο, αντιμετωπίζοντας μια εκ των Jelena Ostapenko και Emma Raducanu.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκονται οι Aryna Sabalenka, Caroline Garcia και Coco Gauff. H Sabalenka θα παίξει στην πρεμιέρα της στον 2ο γύρο με μια εκ των Barbora Krejickova και Liudmila Samsonova, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τις Daria Kasatkina και Paula Badosa - που επίσης θα αναμετρηθούν για τον 1ο γύρο!

Η Caroline Garcia έχει πιο βατό μονοπάτι, αφού θα παίξει στον 2ο γύρο είτε με την Tatjana Maria είτε με qualifier και στα προημιτελικά διασταυρώνεται με την Gauff, που πρέπει αρχικά να περάσει το εμπόδιο της Veronika Kudermetova στον 1ο γύρο και ένα εκ των Petra Kvitova και Anastasia Potapova στον 2ο.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Swiatek - Sakkari [8]
[3] Jabeur - Rybakina [6]
[5] Gauff - Garcia [4]
[7] Kasatkina - Sabalenka [2]

Αναλυτικά το ταμπλό της Στουτγκάρδης

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots