WTA
Halep: "Πόσο καιρό θα κρατήσει αυτό; Θέλω να δικαστώ!" (vid)

 
Simona Halep
Simona Halep © Jimmie48/WTA
tn team Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 - 10:03

Πέρασαν 8 μήνες από τότε που ξεκίνησε ο αποκλεισμός της Simona Halep από το tour, επειδή βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ. Η Ρουμάνα τενίστρια, η οποία σε όλο αυτό το διάστημα υποστηρίζει την αθωότητά της, ζητάει την επίσπευση της διαδικασίας, αφού ακόμα η υπόθεσή της δεν έχει κριθεί από το δικαστήριο, ενώ ο αποκλεισμός της ισχύει κανονικά.

"Έχω τεθεί σε προσωρινή αναστολή εδώ και 8 μήνες, παρόλο που έχω στείλει όλα τα στοιχεία μου σχετικά με τη μόλυνσή μου στην ITF, από τον περασμένο Δεκέμβριο. Δεν ζητώ κάποια ειδική μεταχείριση, θέλω απλά να μπορέσω να κριθώ από το δικαστήριο. Νιώθω ότι είναι τόσο άδικο. Πόσο καιρό θα κρατήσει όλο αυτό;" έγραψε στη δημοσίευσή της η Halep.

Θυμίζουμε πως η κάτοχος 2 Grand Slams τίτλων είχε βρεθεί θετική σε έλεγχο ντόπινγκ που έγινε το περσινό καλοκαίρι στο US Open, αφού στον οργανισμό της βρέθηκε η ουσία Roxadustat.

Η ίδια, υποστήριξε από την αρχή την αθωότητά της, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα προσκόμισε και στοιχεία, πως η ουσία αυτή βρισκόταν σε ένα από τα συμπληρώματα που χρησιμοποιούσε, χωρίς όμως να αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος.

Ακόμα πάντως και αν τιμωρηθεί τελικά η Halep, η διαδικασία αυτή αποδεικνύεται πολύ χρονοβόρα και ενδέχεται να της στοιχίσει πολύ ακριβά, αφού όλο αυτό το διάστημα δεν έχει το δικαίωμα να συμμετέχει σε κανένα επαγγελματικό τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots