WTA
Καταγγέλει τo ITIA για την καθυστέρηση στην υπόθεσή της η Halep

 
Καταγγέλει τo ITIA για την καθυστέρηση στην υπόθεσή της η Halep
© Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 - 10:31

Η Simona Halep έστρεψε ξανά τα "πυρά" της προς το International Tennis Integrity Agency, υποστηρίζοντας πως για πολλοστή φορά οι άνθρωποι της οργάνωσης προσπαθούν να καθυστερήσουν την υποθεσή της.

Όπως κατήγγειλε η Halep, ενώ η ακρόασή της στο δικαστήριο έχει δρομολογηθεί για το τέλος του Μαΐου, οι άνθρωποι του International Tennis Integrity Agency προσπαθούν να την αναβάλλουν για πολλοστή φορά.

"Για μια ακόμα φορά είμαι πολύ σοκαρισμένη και απογοητευμένη με την συμπεριφορά της ITIA. Ενώ η ITIA, μέσω του αντιπροσώπου της, Nicole Sapstead, δήλωνε δημόσια πριν από 3 μέρες ότι δεσμεύεται να ασχοληθεί με την υπόθεσή μου, την ίδια στιγμή ζήτησε και επίσημα από το δικαστήριο να αναβάλλει την ακρόασή μου... για τρίτη φορά.

Η ITIA λέει άλλα δημόσια και κάνει άλλα στην πραγματικότητα. Πολλές φορές έχω ζητήσει την ακρόαση και η ITIA επαναλαμβανόμενα το καθυστερεί. Πότε θα σταματήσει αυτό; Κάνω την ερώτηση για μια ακόμα φορά. Η συμπεριφορά αυτή είναι ενάντια στα δικαιώματά μου", έγραψε η Ρουμάνα στην ανακοίνωσή της.

Θυμίζουμε πως η Halep αντιμετωπίζει κατηγορίες για δυο διαφορετικές υποθέσεις ντόπινγκ από το ITIA. Η ίδια, δεν έχει σταματήσει στιγμή να υποστηρίζει την αθωότητά της, ενώ ισχυρίζεται όλο αυτόν τον καιρό πως έχει και τα απαραίτητα στοιχεία για να το αποδείξει, ωστόσο τους τελευταίους 7 μήνες οι διαδικασίες προχωρούν πολύ αργά και η υπόθεση δεν έχει διεκπεραιωθεί ακόμα στο δικαστήριο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots