WTA
Απίστευτες εικόνες στη Βουδαπέστη: Παίκτρια αδικήθηκε, γιουχαρίστηκε και τελικά εγκατέλειψε με κρίση πανικού (vids)

 
Απίστευτες εικόνες στη Βουδαπέστη: Παίκτρια αδικήθηκε, γιουχαρίστηκε και τελικά εγκατέλειψε με κρίση πανικού (vids)
tennisnews team Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 - 5:38

H Shuai Zhang αντιμετώπιζε στο τουρνουά της Βουδαπέστης την "ντόπια" Amarissa Toth και όταν ζήτησε το λόγο για έναν πόντο που της κλάπηκε καθαρά, η διαιτητής την αγνόησε και το κοινό την γιούχαρε, με την Κινέζα τενίστρια να παθαίνει κρίση πανικού και να εγκαταλείπει τον αγώνα!

Απίθανες και πολύ άσχημες σκηνές από το 250άρι της Βουδαπέστης, όπου χθες η γηπεδούχος Amarissa Toth αντιμετώπισε τη Νο.2 του ταμπλό, Shuai Zhang.

Στο 5-5, 15-15, στο σερβίς της Zhang, line judge και chair umpire έδωσαν άουτ μια μπάλα της Κινέζας που είχε βρει γεμάτα την πλαϊνή γραμμή, κάνοντας το σκορ 15-30 υπέρ της Ουγγαρέζας.

Σα να μην έφτανε αυτό, λίγο μετά, στο 30-30, και ενώ η διαιτητής έκανε ξεκάθαρο στη Zhang παρά τις διαμαρτυρίες της πως δεν θα καλούσε τον supervisor, η Toth πήρε την πρωτοβουλία να σβήσει το σημάδι για να λήξει έτσι το συμβάν.

Φυσικά το μόνο που κατάφερε ήταν να εξαγριώσει περισσότερο τη Zhang, που συνέχισε να παραπονιέται, παρόλο που ήταν δύσκολο να βρει συμμάχους και το μόνο που άκουγε ήταν τις αποδοκιμασίες του κοινού.

Το παιχνίδι σταμάτησε και τελικά η 34χρονη Κινέζα τενίστρια έπαθε κρίση πανικού και εγκατέλειψε τον αγώνα. Η Toth συνέχισε να προκαλεί με τη συμπεριφορά της και πανηγύρισε την πρόκριση μόλις έδωσε το χέρι της στην Zhang, σηκώνοντας ψηλά και τις δυο γροθιές της.

Υπήρξε μεγάλο κύμα συμπαράστασης στην Zhang στο Twitter μετά απ' αυτό το αμφιλεγόμενο ματς, με τις Ajla Tomljanovic και Daria Saville να είναι ανάμεσα στον κόσμο που πήραν δημόσια θέση υπέρ της.

"Αηδιαστική συμπεριφορά. Η Shuai είναι καλύτερος άνθρωπος απ' όλες μας και έδωσε το χέρι της στη διαιτητή και σ' αυτό το κορίτσι. Αλλά είναι η Shuai για την οποία μιλάμε, φυσικά και το έκανε", έγραψε η Tomljanovic.

H Saville με τη σειρά της, έγραψε: "Μηδέν σεβασμός γι' αυτή την κοπέλα, την Toth. ΜΗΔΕΝ! Είμαι τόσο έξαλλη. Νιώθω άσχημα για τη Shuai."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots