WTA
Δεν πέρασε το εμπόδιο της Maria η Γραμματικοπούλου

 
Δεν πέρασε το εμπόδιο της Maria η Γραμματικοπούλου
tn team Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 - 2:13

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου γνώρισε το "στοπ" από την Tatjana Maria στο WTA 125 τουρνουά του Μπαρρανκίγια στην Κολομβία.

Αντιμετωπίζοντας την κορυφαία του ταμπλό και Νο.58 της παγκόσμιας κατάταξης, Tatjana Maria, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου δεν μπόρεσε να παλέψει για την πρόκριση στα προημιτελικά του Barranquilla Open και γνώρισε την ήττα με 6-0, 6-2.

Θυμίζουμε πως η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο.164 της παγκόσμιας κατάταξης, μπήκε στον 2ο γύρο του τουρνουά του Μπαρρανκίγια μετά και τη νίκη της επί της Σέρβας Katarina Kozarov, με 6-3, 6-2.

Σήμερα ωστόσο δεν μπόρεσε να τα βάλει με την πολύ δυνατή Γερμανίδα τενίστρια, που παρότι είναι 36 ετών και έχει επιστρέψει στο τένις μετά από δυο γέννες, βρίσκεται πολύ κοντά στο career high της (Νο.46) και γενικά παίζει πολύ καλά, ενώ πέρσι έκανε και τη μεγαλύτερη πορεία της σε ένα Slam, έως τα ημιτελικά του Wimbledon.

Στα προημιτελικά του Barranquilla Open η Maria θα αντιμετωπίσει την παίκτρια που θα κερδίσει μεταξύ της Daria Saville και της Sabine Lisicki.

Για τη Βαλεντίνη το τουρνουά δεν έχει τελειώσει, όπως και για τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που επίσης αγωνίστηκε στα μονά της διοργάνωσης της Κολομβίας.

Οι δυο Ελληνίδες θα αγωνιστούν και στο διπλό, που είχε μόλις 8 συμμετοχές. Αύριο θα κάνουν την πρεμιέρα τους για τα προημιτελικά, ενάντια στην Κολομβιανή Maria Herazo Gonzalez και τη Γαλλίδα Amandine Hesse.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots