WTA
Τελικός στο 125άρι της Κολομβίας Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ

 
Τελικός στο 125άρι της Κολομβίας Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ
tn team Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 - 2:28

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ συνεχίζουν την πορεία τους προς τον τίτλο του WTA 125 τουρνουά στο Μπαρρανκίγια της Κολομβίας και προκρίθηκαν στον τελικό.

Η Γραμματικοπούλου και η Παπαμιχαήλ επιβλήθηκαν της Σέρβας Natalija Stevanovic και της Ουγγαρέζας Panna Udvardy με 6-4, 6-4, για να μπουν στον τελικό του Barranquilla Open.

Οι δυο Ελληνίδες παίκτριες θα έχουν έτσι τη δυνατότητα να διεκδικήσουν έναν μελάλο τίτλο, στο 125άρι τουρνουά της WTA, παίζοντας αύριο στον τελικό με τις Κολομβιανές Yuliana Lizarazo και Maria Paulina Perez Garcia.

Η Γραμματικοπούλου θυμίζουμε πως πέρσι τέτοια εποχή είχε κερδίσει τον τίτλο στα μονά του Vancouver Open στον Καναδά, ένα 125άρι τουρνουά, που είναι μέχρι σήμερα και ο σημαντικότερος που έχει κερδίσει στην καριέρα της.

Στα διπλά δεν έχει κερδίσει τόσο μεγάλο τίτλο, αλλά έχει παίξει σε δυο μεγάλους τελικούς, στο 250άρι της Λωζάνης τον Ιούλιο του 2021 και στο 125άρι της Σεούλ τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς.

Ούτε η Παπαμιχαήλ έχει κερδίσει τίτλο στα διπλά σε τόσο μεγάλο event, έχοντας παίξει σε άλλον έναν τελικό σε WTA 125 διοργάνωση, τον Νοέμβριο του 2021, στο Μπουένος Άιρες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots