WTA
Στους τελικούς του BJK Cup η Badosa!

 
Στους τελικούς του BJK Cup η Badosa!
© Billie Jean King Cup
tn team Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 - 16:36

Η Paula Badosa δηλώθηκε στην αποστολή της Ισπανίας για τους τελικούς του Billie Jean King Cup και μένει να δούμε αν θα επιστρέψει και στην αγωνιστική δράση, πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Θυμίζουμε πως η Badosa αντιμετώπισε έναν δύσκολο τραυματισμό στην πλάτη της αυτή τη χρονιά. Αποφάσισε να επιστρέψει στο Wimbledon, μια απόφαση που αποδείχτηκε βιαστική, αφού εγκατέλειψε τον αγώνα της στον 2ο γύρο με την Marta Kostyuk και λίγες εβδομάδες μετά ανακοίνωσε πως αποσύρει τη συμμετοχή της από το US Open και όλα τα υπόλοιπα τουρνουά της σεζόν.

Τις τελευταίες ημέρες βγήκε από τα ισπανικά media η είδηση πως η Badosa θα είναι πιθανότατα στην αποστολή της Ισπανίας στους τελικούς του Billie Jean King Cup και αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα, με την επίσημη ανακοίνωση των αποστολών.

Η Badosa, μαζί με τις Sara Sorribes Tormo, Rebeka Masarova, Cristina Bucsa και Marina Bassols Ribera, θα στελεχώσει την ισπανική ομάδα στο τουρνουά της Σεβίλλης. Το τουρνουά θα γίνει από τις 7 έως τις 12 Νοεμβρίου και δεν είναι βεβαίως γνωστό αν η Badosa θα παίξει στα μονά, στα διπλά ή και καθόλου, δεδομένης και της μεγάλης απουσίας της από τα courts. Είναι πάντως είδηση ότι θα είναι στη διαθεσιμότητα της captain, Anabel Medina Garrigues, για το σπουδαίο αυτό event. 

Η Ισπανία βρίσκεται στο Group C της τελικής φάσης του Billie Jean King Cup και θα διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι στον Καναδά και στην Πολωνία, που δεν θα έχει στην αποστολή της την Iga Swiatek, κάτι που ήταν αναμενόμενο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots