Ολοκληρώθηκε στα ημιτελικά η εξαιρετική παρουσία του Σπύρου στο Πλόβντιβ

 
Ολοκληρώθηκε στα ημιτελικά η εξαιρετική παρουσία του Σπύρου στο Πλόβντιβ
tn team Σάββατο, 11 Μαϊος 2024 - 12:46

Ο Ιάσονας Σπύρου ολοκλήρωσε σήμερα την πολύ καλή πορεία του στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας και στο διεθνές τουρνουά Bulgaria U12, μαζί και με ένα σερί 10 διαδοχικών νικών!

Στον σημερινό ημιτελικό του Bulgaria U12, τουρνουά 2ης κατηγορίας της Tennis Europe στα 12άρια, ο Σπύρου υπέστη την ήττα από τον Βούλγαρο Alexander Borisov με 6-3, 6-3.

Ολοκλήρωσε έτσι ένα πολύ καλό τουρνουά, την πρώτη του πορεία μέχρι ημιτελικά διοργάνωσης της Tennis Europe (στο 3ο τουρνουά του - 1ο εκτός Ελλάδας), αλλά και ένα σερί 10 διαδοχικών νικών.

Την εβδομάδα πριν από το Πλόβντιβ, ο αθλητής του Ο.Α. Βόλου βρισκόταν στη Λάρισα, όπου πέτυχε 6 συνεχόμενες νίκες και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των 12 ετών.

Στο Πλόβντιβ πέτυχε άλλες 4 νίκες, για να φτάσει μέχρι την τελική 4άδα. Στη φάση των ομίλων κέρδισε τους Βούλγαρους Vladimir Stoimenov (6-1, 6-0) και Daniel Vasev (6-3, 6-3), καθώς και τον Βρετανό Jayden Toop (6-3, 6-3).

Μπήκε στα πλέι-οφ, όπου κέρδισε για τα προημιτελικά τον Βούλγαρο Viktor Georgiev με 7-6 (2), 6-3, πριν ηττηθεί σήμερα από τον Borisov, για να ολοκληρώσει με πολύ θετικές εντυπώσεις την παρουσία του στα γήπεδα της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots