Badosa: "Έχουμε εξαιρετική σχέση με τον Στέφανο, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον"

 
Badosa: "Έχουμε εξαιρετική σχέση με τον Στέφανο, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον"
tennisnews team Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024 - 11:14

Για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά μίλησε η Paula Badosa, η οποία αναφέρθηκε και στον λόγο για τον οποίο χώρισαν.

Μετά από έναν χρόνο σχέσης περίπου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, τερματίζοντας τη σχέση τους.

Μετά τον πρώτο της αγώνα στη Ρώμη, όπου κέρδισε τη Mirra Andreeva με 2-0 σετ, η Badosa μίλησε στο tennis.com και γι' αυτό το θέμα και μοιράστηκε σε ένα γενικό πλαίσιο κάποιες σκέψεις σχετικά με τον χωρισμό και τα αίτια.

"Όταν ήμασταν καλά, η σχέση μας ήταν υπέροχη. Σε άλλες στιγμές έχουμε τις καριέρες μας, τα δικά μας πράγματα και μερικές φορές είναι καλύτερα να χωρίζεις. Μου θυμίζει πολύ την ιστορία της Maria (Sharapova) και του Grigor (Dimitrov), που γνωρίζεις τον σωστό άνθρωπο, αλλά ίσως τη λάθος στιγμή. Είναι κάπως έτσι", είπε συγκεκριμένα η 26χρονη Ισπανίδα.

Για το πως το διαχειρίζεται η ίδια: "Συναισθηματικά δεν ήταν εύκολες οι τελευταίες μέρες, αλλά είμαι δυνατός άνθρωπος και προσπαθώ να διαχειριστώ τα πράγματα όσο καλύτερα μπορώ. Είμαι περήφανη με το πως τα πάω."

Τέλος, για την ανακοίνωση που έβγαλε μέσω story, κάτι που σε κάποιους δεν άρεσε, είπε: "Δεν είναι εύκολο γιατί από την αρχή η σχέση ήταν τόσο δημόσια, οπότε πρέπει και να την τελειώσεις με τον ίδιο τρόπο."

Όπως έγραψε και στην ανακοίνωση, ο χωρισμός έγινε φιλικά: "Έχουμε εξαιρετική σχέση μεταξύ μας. Είναι υπέροχος άνθρωπος και του εύχομαι τα καλύτερα. Ξέρω ότι ισχύει το ίδιο και για εκείνον. Έχω μεγάλη στήριξη από όλους, την οικογένειά μου, την ομάδα μου, τους φίλους μου, έχω στήριξη ακόα και από τη δική του ομάδα και οικογένεια. Όλοι μας στηρίζουν. Στην τελική, δεν έγινε τίποτα κακό, έτσι είναι η ζωή. Ξέρω ότι θα βλεπόμαστε στο tour και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον."

Στον 2ο γύρο του Internazionali BNL d' Italia, η Badosa θα αντιμετωπίσει την Emma Navarro, No.21 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots