WTA
Με το δεξί στη Ρώμη η Badosa (vids)

 
Με το δεξί στη Ρώμη η Badosa (vids)
© Jimmie48/WTA
tn team Τρίτη, 07 Μαϊος 2024 - 18:16

H Paula Badosa έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στη Ρώμη, χάνοντας μόλις 5 games από την Mirra Andreeva.

Μετά την πρόσφατη μεγάλη πορεία της μέχρι τα προημιτελικά της Μαδρίτης, η Andreeva πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στη Ρώμη, όμως η Badosa δεν της άφησε πολλά περιθώρια και την κέρδισε με 6-2, 6-3 σε 94 λεπτά.

Ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο 1000άρι του Foro Italico για την 26χρονη Ισπανίδα, σε ένα από τα κορυφαία παιχνίδια του 1ου γύρου του φετινού Internazionali BNL d' Italia.

H Badosa μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με 4-0 και με 5-1 στο 1ο σετ, το οποίο έκλεισε στο 3ο της set point στα 8 games (6-2). Συνέχισε εξίσου δυνατά και προηγήθηκε με 3-0 στο 2ο σετ, στο οποίο διατήρησε έως το τέλος τη διαφορά του ενός break, υπερασπιζόμενη το σερβίς της στα επόμενα games για να φτάσει στο 6-3 και την τελική επικράτηση.

Στον 2ο γύρο του Internazionali BNL d' Italia, η Badosa θα έχει δύσκολη αποστολή, απέναντι στη Νο.21 του ταμπλό, Emma Navarro.

Σε άλλα παιχνίδια που ολοκληρώθηκαν σήμερα στη Ρώμη, η Shelby Rogers συνέτριψε τη Lisa Pigato με 6-1, 6-0 και θα παίξει στον 2ο γύρο με την Qinwen Zheng, ενώ η Yulia Putintseva, η οποία έκανε πολύ καλό τουρνουά και στη Μαδρίτη, επικράτησε της Martina Trevisan και θα είναι η πρώτη αντίπαλος της Sloane Stephens.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots