WTA
3η σερί νίκη και 16άδα η Badosa! (vid)

 
3η σερί νίκη και 16άδα η Badosa! (vid)
© Jimmie48/WTA
tn team Σάββατο, 11 Μαϊος 2024 - 14:54

H Paula Badosa κέρδισε και την Diana Shnaider, πανηγύρισε την 3η συνεχόμενη νίκη της στη Ρώμη και προκρίθηκε στον 4ο γύρο, κάνοντας την καλύτερη πορεία της σε τουρνουά στον τελευταίο χρόνο!

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Paula Badosa επέστρεψε από σετ πίσω, για να κερδίσει και την Diana Shnaider με 5-7, 6-4, 6-4 και να πάρει μια μεγάλη πρόκριση για τη φάση των "16" του Internazionali BNL d' Italia.

Αυτή είναι η 1η φορά μετά από έναν χρόνο ακριβώς, από το τουρνουά της Ρώμης του 2023, όταν είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά, που η Badosa πετυχαίνει 3 συνεχόμενες νίκες στο ίδιο τουρνουά.

Για να τα καταφέρει σήμερα χρειάστηκε να δουλέψει πολύ σκληρά απέναντι στην 20χρονη Ρωσίδα, που είχε κερδίσει το 1ο σετ έπειτα από 1 ώρα στο court. H 26χρονη Ισπανίδα δεν το έβαλε κάτω, προηγήθηκε με 4-2 στο 2ο σετ και το έκλεισε στα 10 games.

Στο αποφασιστικό σετ προηγήθηκε μέχρι και με 5-1, ενώ είχε ένα match point στο σερβίς της στο 8ο game για το 6-2. Η Shnaider το έσβησε, έκανε το break και μείωσε σε 5-4, αλλά τη 2η φορά που σέρβιρε για τη νίκη η Badosa έκανε love service game, για να βάλει τέλος στο ματς.

Στον 4ο γύρο του Internazionali BNL d' Italia, η Badosa θα παίξει είτε με το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, την Coco Gauff, είτε με τη lucky loser, Coco Gauff.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots