ATP
Nadal: "Ποτέ δεν είπα ότι ήταν το τελευταίο μου τουρνουά στη Ρώμη - πιο κοντά στο να παίξω στο RG"

 
Nadal: "Ποτέ δεν είπα ότι ήταν το τελευταίο μου τουρνουά στη Ρώμη - πιο κοντά στο να παίξω στο RG"
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Σάββατο, 11 Μαϊος 2024 - 16:45

O Rafael Nadal άφησε μια πιθανότητα... 2%, για να επιστρέψει στη Ρώμη και την επόμενη χρονιά, ενώ σχετικά με το Roland Garros δήλωσε πως αυτή τη στιγμή τείνει προς το να αγωνιστεί.

"Ποτέ δεν είπα ότι θα ήταν το τελευταίο μου τουρνουά εδώ. Το είπα για τη Μαδρίτη, γιατί εκεί ήμουν σίγουρος, για εδώ δεν είμαι 100% σίγουρος. Είναι πιθανότατα 98% σίγουρο ότι δεν θα επιστρέψω, αλλά δεν λέω κάτι όταν δεν είναι σίγουρο", είπε ο Nadal στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα στη Ρώμη, μετά την ήττα του με 6-1, 6-3 από τον Hubert Hurkacz.

"Είχα διαφορετική αίσθηση εδώ απ' ότι στη Μαδρίτη, ήταν μια διαφορετική ιστορία, διαφορετική στιγμή. Δεν περίμενα κάποια τελετή. Αν αποσυρθώ, θα έχουν χρόνο να οργανώσουν κάτι τα επόμενα χρόνια", πρόσθεσε ο 38χρονος Ισπανός.

Για το Roland Garros, για το οποίο τόσες συζητήσεις έχουν γίνει, είπε: "Υπάρχουν δυο πιθανότητες για το Roland Garros: η μια είναι να μην αγωνιστώ, σκεπτόμενος και πως έπαιξα σήμερα, η άλλη είναι πως έχουμε μπροστά μας δυο εβδομάδες και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αλλάξουμε την κατάσταση. Θα δούμε τι θα συμβεί. Αν και τώρα είναι μια δύσκολη στιγμή, απογοητευτική με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αυτή τη στιγμή νιώθω πως βρίσκομαι πιο κοντά στο να παίξω.

Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ αυτές τις δυο εβδομάδες και θα δούμε τι πλάνο θα έχω. Αυτή τη στιγμή μοιάζει απίθανο να παίξω στο Roland Garros και να περιμένω κάτι ιδιαίτερο, αλλά σωματικά δεν νιώθω άσχημα. Ελπίζω να φτάσω καλά προετοιμασμένος στο Roland Garros και με θετικές συνθήκες, για να μου δώσω την ευκαιρία να παλέψω και να δούμε για το τι είμαι ικανός."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots