WTA
Σάκκαρη: "Εμπιστεύομαι το παιχνίδι μου" (vid)

 
Σάκκαρη: "Εμπιστεύομαι το παιχνίδι μου" (vid)
tn team Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 - 3:54

Πολύ χαρούμενη με τη σημερινή της εμφάνιση στο Τσάρλστον ήταν η Μαρία Σάκκαρη, η οποία είπε πως το "κλειδί" για να μπει στα ημιτελικά ήταν η εμπιστοσύνη που είχε στον εαυτό της και μ' αυτό θα πορευτεί και στον αυριανό αγώνα, τον οποίο χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση.

"Σήμερα ήταν πολύ καλό το τένις μου, είμαι πολύ χαρούμενη με το παιχνίδι μου και που βρίσκομαι στα ημιτελικά για πρώτη φορά εδώ. Ερχόμενη εδώ είχα τον στόχο να μείνω όσο περισσότερο μπορώ και είμαι κοντά στο τελευταίο ματς. Θα απολαύσω τον αυριανό αγώνα, θα είναι πολύ δύσκολος, αλλά την ίδια στιγμή δεν υπάρχει και κανένας λόγος για να μην τον απολαύσω", είπε η Σάκκαρη στις δηλώσεις που έκανε από το court, αμέσως μετά τη νίκη της με 6-2, 6-4 επί της Veronika Kudermetova.

Στον αυριανό ημιτελικό, τον οποίο ανέφερε, θα αντιμετωπίσει την Danielle Collins, που προέρχεται από την κατάκτηση του Miami Open και μετράει 10 διαδοχικές νίκες στο tour.

"Ξέρουμε πως παίζει πάρα πολύ καλά αυτή την περίοδο. Μόλις κέρδισε το Μαϊάμι, κερδίζει πολύ άνετα τους αγώνες της εδώ. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα να αντιμετωπίσω μια παίκτρια που βρίσκεται στην καλύτερή της φόρμα, αλλά την ίδια στιγμή έχω εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μου, περνάω καλά και απολαμβάνω τον χρόνο μου εδώ, εντός και εκτός γηπέδου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να είμαι χαμογελαστή και να παίζω καλό τένις."

Κλείνοντας, μίλησε και για τις σκέψεις της όταν έμεινε πίσω με 0-2 στο 2ο σετ, καταφέρνοντας τελικά να ανατρέψει την κατάσταση: "Απλά είπα στον εαυτό μου ότι θα έχω κάποια στιγμή την ευκαιρία. Αν συνέχιζα να κάνω αυτό που έκανα στο 1ο σετ. Ήμουν πολύ συνεπής, δεν το παράκανα από την baseline, ήμουν πολύ προσεκτική στις αποφάσεις μου, οπότε απλά είπα στον εαυτό μου ότι θα ξαναβρείς την ευκαιρία όσο κάνεις αυτό που πρέπει, γιατί είχα μείνει και στο 1ο σετ πίσω με 0-2. Απλά είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots